Aktuelt

Einar Isaksen vinner Roald Amundsens skrivekonkurranse

Roald Amundsen arrangerte i år som i fjor en skrivekonkurranse i forbindelse med Fritt ord konkurransen. Temaet i år var 22. juli.

Presentasjon fra foreldremøte i Vg2

Tusen takk for deltakelsen ved det digitale foreldremøte for Vg2 onsdag 24.mars.    

Intervju med vinneren av Ungdommens kritikerpris

Odd Klippenvåg vant Ungdommens kritikerpris 2021. 2STC ved Roald Amundsen var blant klassene som leste alle åtte nominerte bøker og var med å velge ut vinneren, trygt loset igjennom prosessen av kontaktlærer og norsklærer Cecilie Hilmo. Vi har vært så heldige å få et lite intervju med hovedpersonen.  

Finalister i Fritt Ord er kåret

I år som i fjor arrangerer Roald Amundsen skrivekonkurranse i forbindelse med Fritt Ord-konkurransen som arrangeres hvert år.  

Kåring av Ungdommens kritikerpris 2021

Klasse 2stc ved Roald Amundsen vgs og sju andre klasser i Norge kåret i dag En lykkelig gift mann (- og andre noveller) av Odd Klippenvåg til vinner av Ungdommens kritikerpris 2021.      

Krafttak mot kreft 2021

Fra 6. til 14. mars har vi vår store, årlige innsamlingsaksjon Krafttak mot kreft. I år samler vi inn penger til kreftformer som få overlever. Midlene som samles inn skal gå til forskning for å bidra til at flere overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende. For å hindre spredning av koronaviruset blir årets innsamlingsaksjon heldigital.     

Smittevernstiltak på kollektivtransport

Vis hensyn

Besøk av litteraturkritiker inspirerte elevene i 2STC

Hele 8 bøker skal leses og vurderes av elevene i 2STC. Besøk fra en litteraturkritiker ga elevene inspirasjon.  

Podcast om tverrfaglig samarbeid på Roald Amundsen vgs.

Temabasert undervisning, elevaktivisering og dybdelæring Hvilke muligheter for tverrfaglig samarbeid finnes i videregående skole? Hør podcast og få et innblikk i hvordan dette er gjennomført på Vg1 dette skoleåret.

Book rådgiver eller helsesykepleier

Nå kan du bestille time hos helse- rådgivertjenesten enkelt via bookingløsningen på hjemmesiden. Dette har vi tilrettelagt for å øke vår tilgjengelighet både overfor elever, fremtidige elever og foresatte.           

Til toppen