Einar Isaksen vinner Roald Amundsens skrivekonkurranse

Roald Amundsen arrangerte i år som i fjor en skrivekonkurranse i forbindelse med Fritt ord konkurransen. Temaet i år var 22. juli.

Vinneren av skrivekonkurransen Einar Isaksen sammen med en stolt norsklærer, Annette Johaug Mørk.Etter en lengre skriveprosess valgte norskavdelingen ut fire finalister: Maria Gjørven, Astrid Strand-Fredheim, Adrian Solberg og Einar Isaksen. Martin Gray, redaktøren i Østlandet blad, som fulgte denne skrivekonkurransen både i år og i fjor, fikk velge ut vinneren. Han beskriver Einar sin tekst som et solid stykke arbeid, en gjennomarbeidet tekst med gode eksempler og fine digresjoner – slik et godt essay skal inneholde. Norsklærerne pekte i sin begrunnelse på den imponerende innsikten Einar viser i sin tekst, men også det store skrivetalentet som kommer fram. Teksten er i dag å lese i fredagsavisa til Østlandet blad i tillegg

Hovedpersonen selv synes det er morsomt å vinne: «Det er veldig gøy å vinne da, og det er hyggelig å få så fine tilbakemeldinger på teksten min».

Hva tenker du om potensielle studier da, vil du gå for en utdanning hvor du får særlig nytte av skriveferdighetene dine, eller skal du bli forfatter kanskje?

«Hehe, nei har ikke tenkt noe særlig på det, vi får se hva som skjer. Har jo ett år til å tenke på».

Teksten er i dag å lese i fredagsavisa til Østlandet blad i tillegg til på avisens nettsider.

Til toppen