Fremmedspråk på Roald Amundsen

På Roald Amundsen har vi et bredt spekter av språk å velge mellom. I lærernes fagkrets finnes språkene fransk, spansk, tysk og russisk.

Helene Kristiansen  

Hvilke språk tilbyr vi?

Fransk, spansk og tysk tilbyr vi som nivå 2. Vi har også mulighet til å tilby spansk, tysk og russisk som nivå 1 for elever som vil bytte fremmedspråk fra ungdomsskolen. Hvilke grupper vi oppretter vil være avhengig av hvor mange søkere de ulike fagene får, dette er dessverre litt vanskelig å spå på forhånd.

Engasjerte lærere skaper godt læringsmiljø

Fremmedspråkenes beste reklame er de engasjerte og flinke lærerne som jobber hos oss, her skal du få bli bedre kjent med to av dem: Elisabeth Slattum og Solveig Martinsen. Under Åpen Skole snakket de om hvordan de skaper engasjement og motivasjon for å lære seg fremmedspråk. Her kan du høre om brevvenner fra rundt omkring i verden, skolekjøkken med tysk mat på menyen, speed-dating, digitale konkurranser og mye mer.

God tilrettelegging 

De snakker også om hvordan de tilrettelegger for elever som sliter med motivasjon og synes fremmedspråk er vanskelig. Det er ikke slik at man haster gjennom nye tema hele tiden, her bruker vi mye tid på å trygge kunnskapen og trene på det grunnleggende. Det skaper trygge rammer, godt læringsmiljø og gir grobunn for å lære seg språk.

Hør mer på denne samtalen fra Åpen Skole og bli inspirert du også:

Fremmedspråk på Roald Amundsen

Har du spørsmål knyttet til valg av fremmedspråk, ta gjerne kontakt med Ludvig Kristoffersen.
E-post: ludvigk@viken.no 
Telefon: 482 04 332

 

Til toppen