Lykkesmykket UB med en fantastisk 2. plass i NM!

Av over 1000 ungdomsbedrifter var det 22 som kvalifiserte seg i denne kategorien. Vi er så imponert over vår egen ungdomsbedrift som stakk av med 2.plassen. Vi gratulerer så mye til Lykkesmykket UB!

Helene Kristiansen  

Vi er ikke så rent lite stolt av hva elevene har fått til!

Lykkesmykkets medlemmer er Anine Marie Johnsen, Håkon Grøtvedt Knudsen, Simon Fænn Abrante og Henrik Marstrander. Vi har spurt elevene om hvilke erfaringer de har gjort seg med sin ungdomsbedrift.

Hvem er Lykkesmykket UB?

Vi produserer ringer og smykker knyttet til FNs bærekraftsmål. Hvert smykke representerer et bærekraftsmål, og når du kjøper et smykke vil 20% doneres til en veldedig organisasjon knyttet til bærekraftsmålet smykket representerer.

Hva har dere gjort for å vinne denne prisen?

Vi har jobbet mye med markedsføring, spesielt i sosiale medier. Influencere har promotert produktene våre og vi engasjerer følgerne våre med konkurranser, quizer og bærekraftige tips.

Hva har du lært av å jobbe med ungdomsbedrift?

Vi har lært utrolig mye av å ha entreprenørskap. Vi har lært hvordan man starter en bedrift og hva som skal til for å lykkes. Vi har også lært hvor viktig det er med god markedsføring for å nå ut til riktige kunder, samt markedsstrategier og hvordan finne riktig målgruppe til produktet.

Hvilke tips vil dere gi til kommende elever i faget?

Tipsene våre til de kommende elevene i dette faget er å være kreativ, målrettet og å ikke gi opp når ting blir vanskelig, men prøv å lære noe av det. Et annet tips er å markedsføre produktet godt og å være aktiv i sosiale medier. Vi er mest aktive på Instagram @lykkesmykket_UB og du får kjøpt produktene våre på Tise @lykkesmykket_UB

 

Juryen har gjort en helhetsvurdering på bakgrunn av følgende kriterier:

  • Hvem er målgruppen til ungdomsbedriften?
  • Beskriv hvordan ungdomsbedriften har markedsført seg.
  • Hvilke markedsaktiviteter har dere benyttet, og hvorfor valgte dere akkurat disse markedsaktivitetene?  Har ungdomsbedriften samarbeidet med eksterne aktører i prosessen, og hva bidro de med?

Link til mer informasjon om NM for ungdomsbedrifter
 

Les mer om Lykkesmykket UB samt videopresentasjon av bedriften.

Til toppen