Ragnhild R. Ellingbø har blitt valgt ut som deltaker i Young Ambassadors for skoleåret 2021 - 2022.

Av mange gode søknader fra flinke og motiverte videregåendeelever i Oslo og omegn er Ragnhild en av 20 utvalgte.

Ragnhild R. Ellingbø - Klikk for stort bildeRagnhild R. Ellingbø er tatt opp som deltager i Young Ambassadors! privat    Young Ambassadors er et utdanningsprogram for samfunnsengasjert og kunnskapssøkende ungdom.

Young Ambassadors skal stimulere, inspirere og motivere ungdom til å realisere sitt fulle potensial, til samfunnets beste. Programmet og vårt miljø tar ungdom på alvor. Programmet starter i år opp på nyåret og følger skoleåret, med om lag 10 seminarer, som tar for seg ulike aspekter ved samfunnet. Til seminarene våre kommer stortingspolitikere, næringslivsledere og eksperter innen ulike fagfelt. Ledende institusjoner og selskaper er vertskap for seminarene. Vi aktiviserer ungdom med dialog, debatt og gruppearbeid. Vi samler positive krefter som synes det er gøy å heie frem bra ungdom!

 

 

Young Ambassadors er basert på frivillig arbeid av en gruppe norske studenter, med god støtte fra mange aktører. Våre nærmeste støttespillere er Den amerikanske ambassade, First House, McKinsey, Google, BA-HR og Den Norske Opera og Ballett. Kristine Meek Stokke er leder, Asgeir Kråkenes er nestleder og Kenneth Sydhagen var initiativtaker for programmet. I løpet av skoleåret får deltakerne:

• Delta på om lag 10 seminarer av svært høy kvalitet, som tar for seg ulike deler av samfunnet
• Delta på flere sosiale arrangementer
• Delta på jubileumskonferanse
• Sin helt egen mentor


Deltagelse er gratis. Young Ambassadors-programmet kombineres med ordinær skole og de fleste arrangementene våre finner sted i Oslo på ettermiddager. Les mer om Young Ambassadors på: www.youngambassadors.no, og følg gjerne med på programmets nettsider og kontoer på sosiale medier utover året!

Til toppen