Vitnemål, privatisteksamen og Samordna opptak

Avgangselevene vil få utdelt sine vitnemål siste skoledag. Har du tatt privatisteksamen må du melde fra til skolen.    

Offentliggjøring av standpunktkarakterer

Dagens gladnyhet! Karakterene offentligjøres tirsdag 15. juni kl. 14.00    

Klagerett

Som elev kan du klage på alle karakterer som skal påføres vitnemålet eller kompetansebeviset ditt. I alle typer karakterklager kan et vedtak om medhold føre til at karakteren enten går opp eller ned, men den kan også forbli uendret.     

Velkommen til Vg3-avslutning

Vi har gleden av å invitere skolens Vg3-elever til en avslutning på tre års videregående skolegang, mandag 21.juni kl. 16.00    

Plan for skoleslutt

Vi nærmer oss slutten på dette skoleåret, og her er oversikt og planer for de siste ukene.    

Lyskunst

Dette er et prosjekt startet av Trafo kunsthall som 1ELA er med på. Trafo kunsthall gikk i fjor sommer bredt ut og spurte etter yrkesfagklasser i Viken, som ville være med på et prosjekt for å stimulere til at flere ble interessert i kunst og samtidskunst. De eneste som svarte var vi i 1ELA.  

Viktig melding til russen

All russerelatert aktivitet i Oslo kommune stanses til og med 8. juni. Dette gjelder også for russ som bor i Asker og går på skole i Oslo og tilreisende russ fra andre kommuner. Dette betyr at hverken Oslo russ eller besøkende russ kan ha russeaktiviteter i Oslo i perioden frem til 8.juni.  

Fratrekk av fravær

Forskrift til opplæringsloven  § 3-45  gir alle elever rett til å søke om fratrekk av fravær etter bestemte regler. Du kan få trukket fra inntil 10 dager per skoleår.   

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Test for Covid-19 av skolens vg3-elever

Skolen får besøk av personer fra koronaklinikken for å utføre testing av skolens vg3-elever, onsdag 26. mai. Det er russen selv som har tatt initiativ til testingen for å få en trygg russetid, og dette er ment som et forebyggende tiltak som skolen støtter opp under.        

Til toppen