Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

NoTimeToWaste i Romania

Vi har vært i Romania, i forbindelse med et av skolens spennende Erasmus-prosjekter! Sammen med elever og lærere fra Italia, Nederland, Slovakia og Tyskland var det Romania som var vertskap for samarbeidet i mai. Etter ankomst Budapest i Ungarn, ble det minibuss over grensen til Romania, nærmere bestemt Satu Mare.  

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

Eksamensdatoer og eksamenstrekk våren 2023

Les her for mer informasjon om skriftlige og muntlige eksamener.

Plaisir réunionnais

Dette besøket har vi ventet lenge på, og endelig var Belgierne tilbake på Røyken. Det var noen år siden sist vi hadde besøk fra Tournai. En gruppe fra skolen var der i mars, og nå var vi så heldige å få de på besøk hos oss i april. I tillegg til prosjektarbeid og undervisning på skolen, var det ulike aktiviteter gjennom uken.

Begivenhetsrik uke med besøk fra San Sebastian

Gjensynsgleden var stor da vi tok imot elever og lærere fra San Sebastian i Spania. En gruppe elever og lærere fra Røyken var der i november, og denne gang var det vi som skulle være vertskap.  Det ble en begivenhetsrik uke. I tillegg til prosjektarbeid og undervisning på skolen, ble det tur til Oslo i det fine vårværet.

Gøy med media!

Elevene i Vg1 Medier og kommunikasjon har vært hos NRK i Drammen, som er en del av NRK Oslo og Viken.

Biologitime utenom det vanlige

Dette må jo ha vært den kuleste biologitimen ever! Vi har hatt besøk fra Oslo Reptilpark. Det var spennende, lærerikt og veldig artig! For noen tøffe elever og ansatte vi har som holdt slanger og edderkopper. Noen fikk helt klart pushet litt grenser.

3MK på Amandusfestivalen

Elever og lærere på vg3 Medier og kommunikasjon har vært på Amandus filmfestival for ungdom på Lillehammer. De fikk se masse film og har vært på foredrag om estetikk i film.

Escape room

Elevene på Vg2 Helsefagarbeider  gjennomførte fredagsaktivitet siste dag før påske. Der hadde lærerne arrangert Escape room.