Vellykkede betonguker

Skolen fortsetter det vellykkede samarbeidet med den lokale entreprenøren Stenseth & RS Entreprenør AS. Vg1 elevene i Bygg- og anleggsteknikk har nok en gang fått opplæring i betongfaget.    

Givende med en god og lærerik matteøkt!

Skoledagen var over, men 142 elever og 13 lærere ble torsdag 25. november frivillig igjen for å ha matte i 4 timer på årets høstmaraton i matte.      

Vaksinering 2.dose for Covid-19

Datoer for 2. dose vaksine for våre elever er 29.11 og 3.12. Vaksineringen vil denne gang ikke foregå på skolen.  

Høstmaraton i matte 25.november 2021

Terminprøvene nærmer seg med stormskritt! Under høstens maraton i matte, får du mulighet til å friske opp kunnskapen din gjennom kurs i relevante temaer. Du kan også benytte dagen til en god økt på regneverkstedet der mattelærerne stiller opp for å hjelpe deg med det du lurer på!   

Datasupport torsdager på Slemmestad bibliotek

Over flere år har elevene på Vg2 IKT-linjen hatt et godt samarbeid med Slemmestad bibliotek om gratis datasupport. Der har de vært torsdager mellom klokken 12:00 og 14:00.    

Til elever og foresatte ved Røyken vgs

Regjeringen har bestemt at det ikke skal være nødvendig med dokumentasjon fra lege eller annet helsepersonell når elever er borte fra skolen. Dette betyr i praksis at de samme reglene som gjaldt før 11. oktober nå vil gjelde ut skoleåret. Unntaket har tilbakevirkende kraft, det vil si at det gjelder fra 11.10. og frem til skoleslutt i juni.   

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Buskerud-skoler får nytt nettverk

Arbeidet med å skifte ut nettverk på Åssiden og Drammen videregående skoler er godt i gang. Videre utskifting er planlagt så raskt som mulig.  

Språksprang

Fremmedspråklærerne arrangerte Språksprang på fagdagen for elevene på Vg2, tirsdag 2. november.  

Gjenskapte bilder fra nasjonalromantikken

Andre og tredjeklassen på medielinjen var tidligere i høst og så utstillingen "Sommereventyr" på Blaafarveværket.   

Til toppen