Full fart på Åpen dag

Torsdag 26. januar var det Åpen dag på skolen for 10.klassinger. På kvelden møte for foresatte. Presentasjonen fra foreldremøte ligger i denne artikkelen.

Vi er en akkreditert Erasmus+ skole

Røyken videregående skole er en akkreditert Erasmus+ skole! Det vil si at vi har fått midler til å drive med internasjonale prosjekter i flere år fremover. Dette gjør at vi kan gjennomføre spennende prosjekter i samarbeid med skoler fra andre europeiske land.

Røykenmesterskapet 2023

Tirsdag 24. januar var det skolemesse for ungdomsbedriftene ved skolen. Det var stort engasjement og skaperglede hos alle ungdomsbedriftene, der de hadde rigget opp stands og stilte ut sine produkter og forretningsideer.

Skolematundersøkelse

Som en del av strategien for helsefremmende skoler 2021-2023, gjennomfører Viken fylkeskommune en ny spørreundersøkelse om skolemåltidet i samarbeid mellom Folkehelseinstituttet.

Gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse

Går du i Vg1, og bor du i Asker kommune? Da kan du få gratis vaksine mot hjernehinnebetennelse mandag 6. februar.  Tilbud om gratis meningokokkvaksine gjelder for elever på Vg1 i 2023.

NoTimeToWaste i Slovakia

Vi har vært i Slovakia, i forbindelse med skolens spennende NoTimeToWaste prosjekt. Sammen med elever og lærere fra Italia, Romania, Nederland og Tyskland var det Slovakia som var vertskap for samarbeidet i januar.

Til foresatte i vg1 og vg2 ST, MK og KDA

I ukene 6-7 (7-18.februar) gjennomfører vi programfagvalg. I forkant av valget er det en del informasjon som skal ut til elevene, og skolen er godt i gang med dette arbeidet.  

Fra 15. januar kan du melde deg opp til privatisteksamen

Fristen for å melde seg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.   

Nå kan du søke videregående opplæring

Har du planer om å ta videregående utdanning i skoleåret 2023–24? Da er det på tide å starte søkeprosessen.

Gamingrom for ungdom

Vg2 Informasjonsteknologi har med stor glede gjennomført et oppdrag fra Klokkarstua Nærmiljøforum i høst. Oppdraget var å spesifisere og montere utstyr til Gamingrom for ungdommer på Hovtun, Klokkarstua

Til toppen