Ledige stillinger

Vi har 2 ledige stillinger som Faglærere innen elektro/automatiseringsfaget! ​​​Vi kan friste med 850 kjekke og engasjerte ungdommer, 140 hyggelige kollegaer og en skole i utvikling i naturskjønne omgivelser.   

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Fratrekk av fravær

Forskrift til opplæringsloven  § 3-45  gir alle elever rett til å søke om fratrekk av fravær etter bestemte regler. Du kan få trukket fra inntil 10 dager per skoleår.   

Gapahuk etter gammel byggteknikk

    Gapahuk bygget etter gammel byggteknikk har vært vinterens prosjekt for elevene i 1BAB.

Ingeniører for en dag

Guttene i vg2 automasjon har vært på Engineerum og vært ingeniører for en dag. Der testet de ut ulike interaktive læringsspill.  

Årets Teit-kampanje

Tema for årets "Teit"-kampanje er uthenging. Representanter fra elevrådet har hatt regi og styring av årets prosjekt, og de deltok på markering uken før påske.    

Tradisjonshåndverk

Tradisjonshåndverk sto på læreplanen da byggelevene i B-klassen var sammen med vg1 byggfag fra Kuben videregående skole.    

Vårens vakreste eventyr er over for denne gang

Tirsdag ettermiddag var det maraton i matte for alle matteelevene på skolen. Det var mange kurs, intensiv jobbing og påfyll med pizza i midten!  

På besøk hos Kreftforeningens Vitensenter

Helsearbeiderfagselevene på Vg2 har vært på Oslo-tur og besøkt Kreftforeningens Vitensenter. I opplevelsessenteret fikk elevene teste ut interaktive installasjoner og lære om celler, DNA, kreftutvikling og ulike former for behandling.  

Begivenhetsrik uke med besøk fra Spania

Før påske hadde vi besøk av 15 elever og 2 lærere fra Colegio Inmaculada Jesuitas Alicante, Spania. Det ble en begivenhetsrik og veldig hyggelig uke.    

Til toppen