Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Til 10.klassinger

Velkommen til praksisdagene 2021! Vi gleder oss til å ta dere imot i perioden 1-12. november.      

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Utfordringer med trådløst nett

Fra skolestart har det vært store utfordringer med trådløst nettverk på skolen. Det settes inn tiltak for å forbedre situasjonen. Dette vil dessverre ta noe tid, men det vil bli bedre utover høsten.

Koronasituasjonen

Oppdatert 7/9: Elever skal hurtigteste seg to ganger pr. uke.

Vaksinering av elever født i 2004 og 2005

Asker kommune tilbyr elever på Røyken vgs under 18 år vaksinering for Covid-19 torsdag 9. og fredag 10.september. Vi ber elever og foresatte lese denne saken.   

Prosjekt "Da Vinci-broen"

Elevene på Vg1 Bygg- og anleggsteknikk har hatt felles prosjekt de første skoledagene med fokus på å bli kjent og skape samhold. Begge vg1 klassene har vært på tur. Målet var å bygge en Da Vinci-bro    

Har du spørsmål i forbindelse med skoleplass, ventelister og inntak?

Her kan du sette deg opp på lokal venteliste og se når du kan forvente å få svar på skoleplass fra Viken.    

Velkommen til skolestart

Vi ønsker nye og tidligere elever velkommen til skolestart onsdag 18.august.      

Lyskunst

Dette er et prosjekt startet av Trafo kunsthall som 1ELA er med på. Trafo kunsthall gikk i fjor sommer bredt ut og spurte etter yrkesfagklasser i Viken, som ville være med på et prosjekt for å stimulere til at flere ble interessert i kunst og samtidskunst. De eneste som svarte var vi i 1ELA.  

Til toppen