Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Gapahuk etter gammel byggteknikk

    Gapahuk bygget etter gammel byggteknikk har vært vinterens prosjekt for elevene i 1BAB.

Ingeniører for en dag

Guttene i vg2 automasjon har vært på Engineerum og vært ingeniører for en dag. Der testet de ut ulike interaktive læringsspill.  

Årets Teit-kampanje

Tema for årets "Teit"-kampanje er uthenging. Representanter fra elevrådet har hatt regi og styring av årets prosjekt, og de deltok på markering uken før påske.    

Tradisjonshåndverk

Tradisjonshåndverk sto på læreplanen da byggelevene i B-klassen var sammen med vg1 byggfag fra Kuben videregående skole.    

Vårens vakreste eventyr er over for denne gang

Tirsdag ettermiddag var det maraton i matte for alle matteelevene på skolen. Det var mange kurs, intensiv jobbing og påfyll med pizza i midten!  

På besøk hos Kreftforeningens Vitensenter

Helsearbeiderfagselevene på Vg2 har vært på Oslo-tur og besøkt Kreftforeningens Vitensenter. I opplevelsessenteret fikk elevene teste ut interaktive installasjoner og lære om celler, DNA, kreftutvikling og ulike former for behandling.  

Begivenhetsrik uke med besøk fra Spania

Før påske hadde vi besøk av 15 elever og 2 lærere fra Colegio Inmaculada Jesuitas Alicante, Spania. Det ble en begivenhetsrik og veldig hyggelig uke.    

På tur for å utforske lokalsamfunn- fra industri til det postindustrielle samfunn

Sosiologi og sosialantropologi klassen har vært i Heggedal og Dikemark. Temaet for turen var å utforske produksjon og utvikling i Heggedal fra industri - til det postindustrielle samfunnet.     

Vårmaraton i matte 21. april 2022

Terminprøvene nærmer seg med stormskritt! Under vårmaraton i matte får du mulighet for å friske opp kunnskapen din gjennom kurs i relevante temaer. Du kan også benytte dagen til en god økt på regneverkstedet der mattelærerne stiller opp for å hjelpe deg med det du lurer på!    

Automasjon i praksis

2AUA fikk oppleve automasjon i praksis da de besøkte Rema 1000s nye hovedlager på Vinterbro tidligere denne måneden.  

Til toppen