På tur til forsvarsmuseet og hjemmefrontmuseet

Gjengen i 3PBA brukte fagdagen i historie på tur til Oslo for å besøke forsvarsmuseet og hjemmefrontmuseet.  

Guttene mot jentene i matkonkurranse

Elevene i 1MK fikk utdelt råvarer og fikk se et bilde av en matrett på storskjerm. Oppgaven var å forvandle råvarene til en kopi av bilde, uten å bruke oppskrift og innen utgangen av 45 minutter.  

Innsamling til støtte for Ukraina

Tirsdag til torsdag denne uken kunne vi treffe Paulina i kantinen i lunsjen. Hun har tatt initiativ til innsamling av utstyr til støtte for befolkningen i Ukraina.  

Besøk til Munchmuseet og Tegnerforbundet

  2KDA (Kunst, Design og Arkitektur) og faglærerne brukte fagdagen 1.Mars til å besøke det nye Munchmuseet og Tegnerforbundet i Oslo.

Besøk i hellige hus. Moske og buddhist-tempel

  Elevene i 3KDA og 3MKA møtte både imam og buddhist-munk på fagdagen i religion og etikk.   

På tur til Norsk Folkemuseum

Elever og lærere ved Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign (FBIE) og Kunst, design og arkitektur (1KDA) fikk en hyggelig tur til folkemuseet på Bygdøy 1.mars.  

Innblikk i fotografiens historie

Elevene på Vg1 Medier og kommunikasjon besøkte Preus fotomuseum på fagdagen 1.mars. Elevene fikk oppleve camera obscura og fikk et innblikk i fotografiets historie.

Nysgjerrig på Salg, service og reiseliv?

Elevene på Vg2 Salg og Reiseliv skal etter vinterferien begynne med et prosjekt der de skal planlegge en tre-dagers tur til Nord-Gudbrandsdalen. Planen er å besøke ulike salg- og reiselivsbedrifter for å få et innblikk i hva de gjør.       

Heftige latinske rytmer

Heftige latinske rytmer sydet ut fra skolens aula på tirsdag. Der var 3.klassen i spansk i full gang med salsa og reggaeton.    

Samarbeid med Tre-ringen

Klassene i første trinn på byggfag har hatt besøk av Tre-ringen. Resultatet ble flotte skap som elevene fikk ta med hjem. Norge trenger snekkere – og her er et fremtidig utvalg av dem!    

Til toppen