Begivenhetsrik uke med besøk fra San Sebastian

Gjensynsgleden var stor da vi tok imot elever og lærere fra San Sebastian i Spania. En gruppe elever og lærere fra Røyken var der i november, og denne gang var det vi som skulle være vertskap. Det ble en begivenhetsrik uke. I tillegg til prosjektarbeid og undervisning på skolen, ble det tur til Oslo i det fine vårværet.

Ungdommer som står oppstilt i gruppe og holder opp bokstaver som staver Erasmus+ - Klikk for stort bildeGøy med besøk fra San Sebastian Cathrine Ulriksen Mannsaaker

I Oslo var det selvfølgelig vandring og shopping i Karl Johans gate med sightseeing. Det var besøk til Paradox Museum, Munch-museet, Vigelandsparken og Holmenkollen. Artig og fin dag for store og små. April kan være en lunefull værmåned, og det fikk våre kjære besøkende fra San Sebastian merke da de våknet til snøkaos. De fikk kjenne på vinterfølelsen da våren bestemte seg for å ta en pause, men for sørspanjolene var snø også eksotisk og en artig opplevelse. Siste kvelden var det pizza og bowling og sosial kveld med alle samlet i Drammen.
Elevene er mange spanske gloser rikere, men også rikere på nye vennskap. Kanskje du vil være med på et av våre Erasmus prosjekt. Det er virkelig et minne for livet.