Fine høstdager i marka

Hvert år har våre lærere i kroppsøving en hyggelig høsttradisjon. De kjører tur til Herstadhei for alle nye elever i Vg1.

En gruppe ungdommer sitter rundt et bål i skogen og lager mat - Klikk for stort bildeKoselig å lage mat ute i skogen Aleksander Berg

Vi ønsker et godt samhold blant elevene våre, og at de skal bli kjent på tvers av studieretningene de har valgt. Hva er vel bedre enn å gjøre dette ute i den flotte naturen vi har i vårt nærområde.

Over to dager arrangerer kroppsøving tur til Herstadhei. En dag for yrkesfagene (Bygg- og anleggsteknikk, Elektro og datateknologi, Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Helse- og oppvekstfag og Salg, service og reiseliv) og en dag for studieforberedende (Studiespesialisering, Medier og kommunikasjon og Kunst, design og arkitektur).

Praten går lett og smilene sitter løst når solen skinner og man vandrer i skogen. Det lages mat og turen byr på fine naturopplevelser. Også i år ble det meldt om mange glade ungdommer, og god stemning begge dagene på tvers av klassene.