No time to waste i Nederland

Vi har vært i Nederland, i forbindelse med et av skolens spennende Erasmus-prosjekter! Sammen med elever og lærere fra Italia, Romania, Slovakia og Tyskland var det Nederland som var vertskap for samarbeidet i desember.

Bildet viser elever og lærere på Gardermoen klare til å reise til Nederland - Klikk for stort bildeKlare for tur til Nederland Alexander Steurenthaler

Søndag morgen tidlig i desember dro 5 elever og 2 lærere av sted til Hellevoetsluis i Nederland. Det ble en begivenhetsrik uke med mange inntrykk.

På programmet var det elevbingo og bli-kjentaktiviteter på skolen første dag, før vandring til rådhuset og i nærmiljøet. Det var tur til Rotterdam, der elevene var innom Club Tropicana. Stedet var tidligere et subtropisk badeparadis, men i dag er det et sted for gründere og huser en rekke sirkulærøkonomiske virksomheter. Båttur på Rhinen ble det også tid til. Gruppeoppgaver og deltakelse i tyskklasser med nederlandske elever på skolen sto på programmet, og besøk til den lokale gjenvinningsstasjonen og til byen Delf. Før det hele ble avsluttet med en hyggelig middag.

I midten av januar gleder vi oss til å reise til Slovakia. Deltakelse i prosjektet er en glimrende mulighet til å snakke mye tysk, få nye perspektiver på miljøvern og kanskje få venner for livet for våre norske elever.

Deltakerskoler