Røyken videregående + Ubok = sant!

Det populære nettstedet Ubok.no gjenoppstår snart i ny drakt.  

U-bok gjenoppstår i ny drakt på Røyken vgs - Klikk for stort bildeU-bok gjenoppstår i ny drakt på Røyken vgs Nina Aalstad   

På denne dagen for 11 år siden ble det lansert en ny plattform for litteraturformidling til, fra og mellom ungdom. Ubok.no er et konsept utviklet gjennom flere år for å øke leseglede blant ungdom. Etter fem år i dvale har vi nå endelig fått over 200.000 kroner i støtte fra Kulturrådet til å gjenreise Ubok som et tverrfaglig og elevdrevet prosjekt på Røyken videregående skole.  

Prosjektleder Nina Aalstad er strålende fornøyd med de gode nyhetene om støtte.

Jeg gleder meg til å sette i gang igjen og vekke til live alle de fantastiske ressursene som ligger i Ubok-prosjektet. Leseglad ungdom og litteraturformidlere i hele landet: Nå skjer det! 

Mer informasjon kommer, og vi håper å få på plass relansering av siden tidlig i 2023. Det blir stor feiring og lanseringsfest så snart vi får nettsiden opp på beina igjen. Både elever, lærere, forfattere og andre bokfolk og interesserte vil selvfølgelig bli invitert!  

Hurra!!!

U-bok gjenoppstår i ny drakt på Røyken vgs - Klikk for stort bildeU-bok gjenoppstår i ny drakt på Røyken vgs Nina Aalstad  

Til toppen