Aktuelt

Koronaverter på Rud

Vi er så heldige å ha koronaverter på skolen vår. De vil være tilstede i fellesområder gjennom hele skoledagen og minne oss alle på å holde avstand, bruke munnbind og ellers overholde smittevernet.  

Muntlig eksamen går som vanlig våren 2021

For avgangselever på studieforberedende og påbygg i videregående skole vil like mange som vanlig komme opp til muntlig eksamen denne våren. Muntlig-praktisk og praktisk eksamen vil ikke bli gjennomført.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Smittevern og skoleskyss

Med økt smittetrykk og smitte som i større grad rammer barn og unge er det viktig å sikre at skoleskyssen kan gjennomføres på en forsvarlig måte for de elevene som må reise kollektivt. Les brev fra Ruter med tiltak for å sikre tilstrekkelig plass for elever som må reise kollektivt til/fra skolen.

Fra 12. april: mindre grupper og munnbind i videregående skole

Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Ny smittevernveilederen for videregående skoler gir tydeligere råd. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og god hånd- og hostehygiene.  

Den store lærerjakten

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Kjemper om å bli de beste ungdomsbedriftene

Denne uken går fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter av stabelen. Flere av skolens ungdomsbedrifter deltar. Lykke til med mesterskapet til Redd Håret UB, Helping Hand UB og Lost Pods UB. Vi heier på dere!  

Førstehjelpskurs for Vg2 elever på Design og trearbeid

Fredag gjennomførte elever fra Lier videregående skole, Vg3 Ambulansefag, et førstehjelpskurs for Vg2 Design og trearbeid på Rud. Tusen takk til elevene fra Lier vgs. for et lærerikt kurs. Flott at vi får til slike samarbeid på tvers av skoler!

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Her er 10 gode grunner til å velge yrkesfag!

Å bestemme seg for utdanning eller hvor man vil jobbe, kan virke vanskelig når du er ung. Hvordan kan jeg vite hva som vil passe for meg? Her er 10 grunner til å velge yrkesfag. Se filmen fra WorldSkills Norway.      

Til toppen