Aktuelt

Oppdrag «gekkoer» for Bakgården i Bærum kommune er fullført!

Denne uken kunne elevene i 1HDA og ungdomsbedriften OneElleven UB overlevere 3 fargerike gekkoer til Tone Spjøtvold, produsent Bakgården Bærum kommune. Oppdraget fikk de tidligere i år. Det har vært et samarbeid mellom Vg1 Håndverk, design og produktutvikling og Vg2 Design og trearbeid for å få dette til.

Offentliggjøring av karakterer skriftlig privatisteksamen våren 2021

Alle karakterer blir lagt ut på  InSchool Privatist (visma.no)  i løpet av ettermiddag / kveld fredag 18. juni 2021.  

Redd Håret UB donerer nesten 6000 kr til Kreftforeningen.

Det er mange mennesker som mister håret sitt av forskjellige grunner. I bedriften vår har vi ønsket å sette fokus på det å donere hår til de som mister det. Ungdomsbedriften Redd Håret UB avslutter nå sin bedrift og donerer nesten 6000 kr kroner til Kreftforeningen!  

Tidligere Rud elev Jacob Fjeld Grevstad vant Stubbans matematiske pris!

   

Yeeeees – endelig reåpning av Makerspace

Endelig kan vi erklære de nye lokalene for Makerspace på Rud videregående skole for åpnet. Over flere mnd. har elever og ansatte jobbet sammen for å gjøre lokalene klare for reåpning. Et samarbeid på tvers både blant elever og ansatte har gjort dette mulig. Prosjektkoordinator Gunn Iren Jørgensen Johnsrud som er faglærer og kontaktlærer på TIF med flere skal ha mye av æren for at vi kom i mål til åpningen.

Muntlig eksamen for videregående- elever er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag.  Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Gult tiltaksnivå på skolene i Bærum fra og med 3.mai

Det blir ordinær timeplan for alle fra og med mandag 3.mai. All opplæring på skolen.

Sykle til jobben!

Vår spreke rektor Geir Lindblad sykler til jobben og går foran som et godt eksempel i kampanjen "sykle til jobben" som startet denne uken.

Oda ønsker å jobbe som bunadstilvirker og syr for tiden sin egen folkedrakt.

Oda studerer Design og tekstil Vg2 på Rud vgs og jobber for tiden med en folkedraktsoppgave. «Jeg har valgt norsk kultur som mitt tema og ønsker å bruke folkedrakten fra Valdres som inspirasjon».

Til toppen