Aktuelt

Rud videregående skole har inngått en avtale med Kultur og samarbeid i Bærum kommune

Rud videregående skole har inngått en avtale med Kultur og samarbeid i Bærum kommune. Formålet med samarbeidsavtalen er å styrke fag- og yrkesopplæringen ved å legge til rette for hyppigere veksling mellom opplæring i skole og bedrift.  

Velkommen til julemarked 6. desember

Tirsdag 6. desember kl. 11.30-17.00 inviterer vi til årets hyggeligste julemarked hos Rud videregående skole. Bålpannen er tent, og vi serverer pepperkaker og gløgg.  I år har vi en mengde varer til gode priser. Vi garanterer god julestemning med underholdning fra  våre elever på musikk dans og drama. Med forbehold om varelager, vær tidlig ute. Vi gleder oss til å møte dere ved våre salgsboder og  ønsker alle hjertelig velkommen!

Innholdsrike uker med 10. klassinger på besøk

I uke 44 og 45 arrangerte vi praksisdager for 10. klassinger her på Rud vgs. Vi har fått besøk fra ungdomsskoler i Asker og Bærum, og det har vært to innholdsrike og spennende uker for både elever og lærere med godt besøk alle dagene. 10. klassingene fikk prøve seg på aktiviteter utifra valgte utdanningsprogram.  

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Elevundersøkelsen 2022

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre. På Rud videregående skole gjennomføres undersøkelsen i uke 48-49.    

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Kledd i rosa for å støtte rosa-sløyfe aksjonen

I dag har elever og ansatte kledd seg i rosa for å markere vår støtte til kreftforeningens rosa-sløyfe aksjon og forskning på brystkreft.  

Skal du ta privatisteksamen denne høsten?

Slik forbereder du deg til din skriftlige eksamen.  

Spennende inspirasjonsdager på Skaperkonferansen 2022

Fredag forrige uke deltok seks av våre ansatte ved Rud vgs på Skaperkonferansen 2022. Konferansen er et tilbud for alle som organiserer et skaperverksted/makerspace, og over 70 deltakere over hele landet deltok. Her var det muligheter for å utveksle gode idéer og erfaringer om felles utfordringer og løsninger på det å drive et skaperverksted. Det ble både tid til å mingle og være med på verksteder og ulike workshops. Tverrfaglig samarbeid og gode læringsprosesser skjer ikke bare inne i ett klasserom, men på tvers av fag, klasserom og lærere. Makerspace på Rud skal være skolens felles læringsarena der elevene får  Her skal de få erfaring med å se muligheter og omsette ideer til handling.  

Til toppen