Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

En fin første skoledag!

Det var stor gjensynsglede i dag blant elever og lærere - En fin start på det nye skoleåret! Rektor ønsket velkommen i aulaen med flott underholdning fra elever. Elevtjenesten inviterte til grillmat i lunsjen, og stemningen kunne ikke ha vært bedre!

Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Her er informasjon for deg som står på venteliste ved Rud videregående skole eller ønsker å registrere deg på lokal venteliste.  

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Rud videregående skole tilbyr Vg3 i skole høsten 2022

Høsten 2022 gis det tilbud om Vg3 i skole innenfor følgende programområder ved Rud vgs: Kjøretøy Industriteknologi Bil, skade og lakk Skolen har i den forbindelse behov for instruktører innenfor de aktuelle programområdene. Ta kontakt med Øyvind Willy Wiksaas på mobil: 91 65 24 10 eller e-post:  oyvindw@viken.no  om det er av interesse.

Vellykket skoleslutt for elevene siste skoleuke

Forrige uke var det ulike aktiviteter for elevene på skolen. Programmet bestod blant annet av realfagsdag, bruk av IKT og studieteknikk, aktivitetsdag, innovasjonscamp, ulike ekskursjoner, diverse inspirasjonskurs som tinnstøping, selvforsvarskurs, manikyrkurs, studieteknikk, førstehjelpskurs, programmeringskurs, dans, kor, kropp- og seksualitet, teaterarbeid, malekurs, vedlikehold av egen bil, makerspace og ikke minst kubb- mesterskap!  

Rud vgs. er den beste entreprenørskapsskolen i 2022

Årets vinner av Beste entreprenørskapsskole i Viken er Rud videregående skole. Prisen er på 50 000 kroner.  

God sommer

Vi ønsker alle elever, foresatte og ansatte en riktig god sommer. Les mer om åpningstider og kontaktinformasjon. Første skoledag etter sommerferien er onsdag 17. august, mer informasjon kommer.

Privatisteksamen: Vitnemål, kompetansebevis og klage

Vitnemål og kompetansebevis sendes ikke ut automatisk etter privatisteksamen. Karakterene er nå tilgjengelig i Privatistportalen og klagefristen er 10 dager. For  skriftlig eksamen  regnes fristen fra det tidspunktet karakteren er gjort tilgjengelig for deg.

Markering av Pride måned 2022

Rådgiverne i elevtjenesten har i anledning Pride 2022 designet sine egne t-skjorter. I dagene frem til sommerferien 17. juni vil også Pride-flagget være heist på skolen.

Til toppen