Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Trafikkfarlige situasjoner

Vi minner om viktigheten av at passasjerer ikke slippes av utenfor skolens hovedinngang. For å unngå kaos og trafikkfarlige situasjoner, ber vi alle i stedet benytte rundkjøringen ved idrettshallen.

Ansatte på brannvernkurs

Det ble spennende og lærerike timer for ansatte på Rud da de deltok på brannvernkurs denne høsten. I løpet av noen uker skal alle ansatte få brannvernopplæring, både teoretisk og praktisk. Takk til instruktør Rolf Norberg for inspirerende og engasjerende kurs. 

Elever fra Design og tekstil påtar seg oppdrag

Texus, ungdomsbedrift på Vg2, påtar seg oppdrag  i reparasjon, omsøm og produksjon av nye produkter.

Skjema for kontaktopplysninger

Er du elev ved Rud skal du registrere dine kontaktopplysninger, slik at skolen får gitt deg og dine foresatte riktig informasjon til rett tid. Opplysningene brukes kun av skolen.

Har du kjøpt ny pc gjennom fylkeskommunen?

Slik starter du Viken-PC og får tilgang til tjenester

Ulrik kom inn på Teaterhøgskolen – på første forsøk

Se hva Budstikka skriver i sin artikkel om Rud-eleven.

Fra Design og tekstil på Rud til prestisjefylte utdanninger i inn- og utland

Emilie Norstrand og Noah Gianni Canneaux er denne våren ferdig med Vg2 Design og tekstil. I innspurten av skoleåret på Rud fikk de beskjed om at de hadde kommet inn på sitt førstevalg for neste skoleår. Emilie har kommet inn på Tilskjærerakademiet i Gøteborg og Noah på motefagskolen ESMOD i Oslo. Gratulerer til dere begge og lykke til med videre studier.  

Student med praksistid på Rud

Raquel Frafjord er 2. års student på Yrkesfaglærerutdanningen ved OsloMET. Raquel hadde i høst 5 dager observasjon ved vg2 Frisør og har siden april hatt både veiledning og undervisning i samme klasse.    

Til toppen