Aktuelt

Elektroklassene 2ELB og 2ELC fikk denne uken være med på utdelingen av Ungdommens kritikerpris 2022

Denne uken ble Ungdommens kritikerpris 2022 delt ut for 17. gang og arrangementet ble gjennomført på Sentralen i Oslo. Klasse 2ELB og 2ELC på Rud videregående skole har i år fått æren av å sitte i 1 av 8 juryklasser.      

Utdeling av jodtabletter

Dersom myndighetene anbefaler inntak av jodtabletter, vil elever under 18 år få utdelt dette på skolen. Elever som er 16 år eller eldre bestemmer selv om de vil ta tablettene.

Gratis kontroll av russebusser og russebiler

Fra 30. mars til 27. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

4 ungdomsbedrifter fra Rud videregående skole deltar på fylkesmesterskapet i Viken 2022

Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Viken 2022 er like rundt hjørnet, og er landets største entreprenørskapsmesterskap. Her deltar det elever fra videregående skoler i hele Viken, som har etablert ungdomsbedrift i løpet av skoleåret.

Ungdata 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. Undersøkelsen skal gjennomføres på Rud i uke 11. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritida.

Oda Marie Bøch er lærling hos den anerkjente designeren Tine Solheim.

Oda Marie har gått Håndverk, design og produktutvikling Vg1, og Søm og tekstilhåndverk Vg2 på Rud vgs. Det siste 1,5 året har hun vært så heldig å være lærling hos Tine Solheim Atelier & butikk, noe hun stortrives med.  

Rudrevyen 2022 "Clickbait" fikk terningkast 6 i Budstikka!

I går var det endelig premiere på Rudrevyen "Clickbait".  Medienes jakt på seertall og klikk er tema i årets Rudrevy , men det handler også om fasade, gruppepress og jakten på egen identitet. 

Gylling Teknikk AS og Rud videregående skole inngår samarbeid.

Gylling Teknikk AS har fokus på bærekraftig utvikling og tilbyr kvalitetsprodukter innen hovedsegmentene; Batteri og Elektro. Samarbeidet har som formål å øke elevenes kompetanse innenfor bærekraftig utvikling, og tenke grønt gjennom ulike samarbeidsprosjekter. 

Rud videregående skole inngår samarbeidsavtale med Raise Gruppen AS

Forrige uke ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Rud videregående skole og Raise Gruppen AS, et av Europas største og ledende hår og beauty selskaper.

Elever fra Rud videregående skole ble vinnere av Gjettum Vels tegnekonkurranse!

I forbindelse med Gjettum Vels 100 års jubileum i 2022 skrives det en bok hvor bokens forside skal preges av en illustrasjon som er inspirert av det norske Folkeeventyret om «DE TRE BUKKENE BRUSE». I den forbindelse ble det utlyst en tegnekonkurranse blant elevene på Rud vgs. Vinneren, Maren Mary Ashurst 1MDC får sitt motiv på forsiden av jubileumsboken til Gjettum vel.          

Til toppen