Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Aktuelt

Gylling Teknikk AS og Rud videregående skole inngår samarbeid.

Gylling Teknikk AS har fokus på bærekraftig utvikling og tilbyr kvalitetsprodukter innen hovedsegmentene; Batteri og Elektro. Samarbeidet har som formål å øke elevenes kompetanse innenfor bærekraftig utvikling, og tenke grønt gjennom ulike samarbeidsprosjekter. 

Rud videregående skole inngår samarbeidsavtale med Raise Gruppen AS

Forrige uke ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Rud videregående skole og Raise Gruppen AS, et av Europas største og ledende hår og beauty selskaper.

Elever fra Rud videregående skole ble vinnere av Gjettum Vels tegnekonkurranse!

I forbindelse med Gjettum Vels 100 års jubileum i 2022 skrives det en bok hvor bokens forside skal preges av en illustrasjon som er inspirert av det norske Folkeeventyret om «DE TRE BUKKENE BRUSE». I den forbindelse ble det utlyst en tegnekonkurranse blant elevene på Rud vgs. Vinneren, Maren Mary Ashurst 1MDC får sitt motiv på forsiden av jubileumsboken til Gjettum vel.          

Klar for finalen i NM i Engelsk!

I januar arrangerte vi kvalifiseringsrunde til NM i Engelsk for alle Vg1 elever på Rud vgs. Vi fikk inn flere flotte bidrag, og i går ble det holdt en liten seremoni for å feire vinneren. Fridtjof Riibe 1TIB går på Teknologi- og industrifag, og vant med sin tekst om temaet "Loyalty". Onsdag 16. februar skal Fridtjof konkurrere med elever fra hele landet i finalen.   

Viste frem egne kreasjoner på catwalken!

Tirsdag var det duket for årets store moteshow i kantinen. Elever fra FBIE og HDP Vg1 og Vg2 har jobbet sammen om dette prosjektet en god stund, og endelig kunne de vise frem det flotte resultatet til inviterte ungdomsskoleelever, medelever og ansatte. 

Bærum kommune delte ut kulturstipender til tidligere Rud vgs elever!

Tidligere Rud vgs elever Musiker Magnus Hexeberg (23) og danser Ingibjörg Ester Árnadottir (22) er tildelt Bærum kommunes kulturstipender!

Grønt tiltaksnivå

Fra og med mandag 17. januar er det grønt tiltaksnivå på de videregående skolene i Bærum kommune.  

Karantene og testing ved smitte i en klasse

Offentliggjøring av karakterer skriftlig privatisteksamen høsten 2021

Karakteren blir tilgjengelig 5. januar. Alle karakterer blir lagt ut på  InSchool Privatist (visma.no)  i løpet av ettermiddagen.  

Nye regionale smittevernstiltak

Regjeringen innfører regionale regler for å forsinke og begrense spredning av den nye virusvarianten omikron. Skolen følger Bærum kommunes smitteverntiltak. I første omgang gjelder dette i 14 dager. Les mer på kommunens sider.

Til toppen