Bekkestua Rotary Klubb deler ut yrkesprisen til to tidligere Rud elever

I går ble yrkesprisen til Bekkestua Rotary Klubb delt ut til to av våre tidligere elever på elektro - Helene Mei Huse og Sara Aschim Næsheim.

 

Bekkestua Rotary Klubb har siden 2001 delt ut et årlig reise- og studiestipend på 10.000 kroner til en lærling fra Bærum Kommune. Reisestipendiet gis til lærlinger for at de skal kunne dyktiggjøre seg i faget ved å skaffe seg erfaring fra andre land.

Helene og Sara har begge utmerket seg med gode karakterer og god innsats på skolen. I august 2019 jobbet de som frivillige på Byfesten i Sandvika. I samarbeide mellom Bærum Kommune , utførende elektro bedrifter og Rud vgs utførte de arbeid både på energi siden og på lyd / bilde.  De utmerket seg med svært god arbeidsinnsats og service innstilling under Byfesten. 

Jentene glir godt inn i et mannsdominert yrke og har under skolegangen vært gode veiledere for andre jenter som har vurdert samme fag.

I dag jobber de begge to som elektro lærlinger hvor de utmerker seg både faglig og sosialt. Helene jobber nå som lærling hos Stolt elektro og Sara som lærling hos Volt elektro.

Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til videre!

Sara Aschim Næsheim og Helene Mei Huse fikk tildelt Rotarys yrkespris 

 

Til toppen