Vi ønsker 10. klassinger velkommen til praksisdager

Vi inviterer til praksisdager på Rud vgs i uke 44 og 45. 

Fremtiden handler om det du gjør i dag!

Velkommen til praksisdager for 10. klassinger. Bildet viser de ulike utdanningsprogram. - Klikk for stort bilde

Det er ikke lenge til du skal ta et av dine første valg for videre utdanning på videregående skole. På praksisdager hos oss vil du få muligheten til å prøve ut et utdanningsprogram du syntes er interessant. Du blir også kjent med yrker eller videre studier som utdanningsprogrammet kan føre fram til. Du får god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på.

Vi er også tilstede på utdanningstorget på Thon Hotel Sandvika mandag 16. oktober og tirsdag 17. oktober. Ta gjerne turen innom oss!

Rud vgs. er en yrkesfaglig videregående skole som tilbyr yrkesfagutdanninger med fagbrev, svennebrev og studiekompetanse. Utdanningstilbudene på skolen består av både programfag og fellesfag. Vi har følgende utdanningstilbud som gir studiekompetanse etter 3 år:

  • Elektro og datateknologi med spesiell studiekompetanse – 3 år med fordypning i realfag
  • Helse- og oppvekstfag med studiespesialisering, Helsefagarbeider
  • Musikk, dans og drama

Fremtiden handler om det du gjør i dag! Vi utdanner for fremtiden i tett samarbeid med arbeids- og næringslivet. Vår opplæring skal være helhetlig og yrkesrettet der vi legger vekt på både faglig og sosial læring. Rud videregående skole skal være en åpen, tolerant og inkluderende kulturskole  i et positivt læringsmiljø preget av tillit, respekt og verdsetting. Skoledagen er preget av samarbeid og åpenhet, både i klasserom og på verksteder. Skolehverdagen skal være praksisrettet og entreprenørskap er en del av skolens pedagogiske praksis som bidrar til å gi elevene morgendagens arbeidslivskompetanse. Ungdomsbedrift (UB) er en metode i opplæringen for mange av skolens elever og det bygger på prinsippet om å lære ved å gjøre.

Vi er stolte over å ha vårt eget Makerspace som skolens felles læringsarena. Her får elevene utfolde skaperglede, engasjement og utforskertrang. De får erfaring med å se muligheter og omsette ideer til handling. I vårt Makerspace kombinerer vi tradisjonell og moderne teknologi.

Er du elev på Rud vgs har du også mulighet for å komme deg ut i verden og dra på utveksling. Vi har utvekslingsavtaler med skoler i England, Malta, Tyskland, Frankrike, Danmark og Sverige innenfor fagområdene: Helse- og oppvekstfag, Håndverk, design og produktutvikling, Frisør, Interiør og eksponeringsdesign, Teknologi- og industrifag, Elektrofag og Drama. 

Her blir du bedre kjent med våre utdanningsprogram:

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram : Rud videregående skole / @rudvgs

Håper vi sees på praksisdagene, velkommen til oss!

Påmelding skjer via din ungdomsskole og ved hjelp fra rådgivertjenesten. 

Søkningen er åpen fra 10. oktober - 16. oktober.