Til nye elever: Husk å aktivere din Viken-bruker

Bruk brukernavn og aktiveringskode du har fått på SMS. Se hvordan du aktiverer Viken-brukeren din.

Gylling Teknikk AS og Rud videregående skole inngår samarbeid.

Gylling Teknikk AS har fokus på bærekraftig utvikling og tilbyr kvalitetsprodukter innen hovedsegmentene; Batteri og Elektro. Samarbeidet har som formål å øke elevenes kompetanse innenfor bærekraftig utvikling, og tenke grønt gjennom ulike samarbeidsprosjekter. 

Her er Einar Tolpinrud, avdelingsleder på batteriavdelingen, og rektor Geir Lindblad i forrige uke, på signeringsmøtet. Med seg har de Lars Henriksen og Nicolai Kaas Iversen fra batteriavdelingen til Gylling.

Rud videregående skole har lang tradisjon innen yrkesfaglige utdanningsprogram, og er nå en del av Fagskolen i Viken. Gylling Teknikk AS ønsker å tilby både elever og ansatte ved Rud vgs. kompetanseheving innen batteri og elektro.

Allerede denne uken har Ernestas Cizas som går Elektro og datateknologi vært til stor hjelp på verkstedet og har gjort en fremragende jobb og bidratt på en positiv måte. Dette lover godt for videre samarbeid når starten er så god! På lengre sikt er formålet å sikre tilgang på kompetent arbeidskraft innenfor bransjen. Vi ser frem til et spennende samarbeid!

Einar Tolpinrud og Geir Lindblad signerer avtalen. 

 

Gylling Teknikk AS   

Til toppen