Miljøarbeider

Miljøarbeideren ved Rud videregående skole heter Rebecca Heinrichs og jobber for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever. Rebecca har kontor i rådgivergangen. Du kan komme innom der, eller ta kontakt på telefon eller e-post dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Ellen Fosvold

 

Hva gjør miljøarbeideren?

Rebecca jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør hun ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. Målet er at så mange elever som mulig skal fullføre videregående skole, og med et så godt resultat som mulig. 

Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen. Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Rebecca har taushetsplikt, og du får ikke fravær for tiden du snakker med henne. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeideren?

Kom innom kontoret, eller send en SMS eller e-post, så kan dere avtale tid. Rebecca er tilgjengelig mandag–fredag. Mobil: 40478944, e-post: rebeccah@viken.no
Obs: Ikke send sensitive personopplysninger på SMS/e-post.

Rebecca er på snapchat: rrudvgs og Instagram@rud_miljarbeider

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

     Se også