Redd Håret UB

Forretningsidé: Vi i Redd Håret UB tilbyr miljøvennlige hårprodukter til den bevisste kunde, og til de som er opptatt av et sunt og friskt hår. Vi satser på god faglig kunnskap så du får det beste produktet til håret ditt.

Det er mange mennesker som mister håret sitt av forskjellige grunner, det er kjipt uansett årsak. I bedriften vår ønsker vi å sette fokus på det å donere hår til de som mister det. Om du har langt hår og ønsker å donere kan du ta kontakt med oss slik at vi kan ordne sånn at du får gitt det bort. Håret bør helst være over 25 cm. Det kan være farget eller stripet, så lenge håret er sunt og friskt.

Vi i Redd Håret UB ønsker å bidra her, og tilbyr da å klippe håret du vil donere bort, det er selvfølgelig gratis og uten kostnader.

To jenter fra bedriften vår har allerede donert håret sitt, og de begge vil anbefale å gjøre det!

Klikk for stort bildeRedd håret UB

Rud vgs ønsker å satse på entreprenørskap og innovasjon. Ungdomsbedrift (UB) bygger på prinsippet om å lære ved å gjøre. Elevene lærer å starte, drive og avvikle en ungdomsbedrift. I løpet av skoleåret får elevene bruke kunnskap fra ulike fag på en praktisk måte. Vi har mentorer fra lokalt arbeids- og næringsliv som er med som støttespillere med sin spisskompetanse, i tillegg til skolens lærere.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Følg oss på IG @redd.håret_ub og Facebook @reddhaaret