Musikk, dans og drama

Er du interessert i musikk, dans og drama, samtidig som du vil ha generell studiekompetanse? Se våre programområder og la deg inspirere!

Viktig informasjon ang. opptaksprøvene:
Opptaksprøver til musikk, dans og drama er flyttet til følgende datoer:

Musikk – 14. og 15. juni
Dans – 31. mai
Drama  – 14. og 15. juni

Nå skal alle søkere til MDD ha fått mail med informasjon om opptaksprøvene. Dersom du ikke har mottatt noe, må du si fra snarest til avdelingsleder Jan Roger Øren. 

Mail: janor@viken.no tlf: 95 04 37 62

Du kan lese mer om innholdet i opptaksprøvene under «opptaksprøver» lengre nede på denne siden, og du forbereder deg uansett slik du leser i denne informasjonen! Lykke til med forberedelsene, vi ser frem til å møte deg enten på skolen eller på nett! 

 

På MDD har vi en variert, innholdsrik og fargefull undervisningsdag med lyd, lys, musikk, tekst, dramaturgi, dans og samspill. Vi har flere videoer for å vise litt av det som skjer på MDD-linjen. Ta gjerne en titt.

I tillegg til å vise det som skjer på skolen har vi gjort elevintervjuer hvor våre elever svarer på spørsmål 10. klassinger har sendt inn til oss.

Se hva de har å si om danselinjen, dramalinjen og musikklinjen. Det dukker også opp noen hilsninger fra tidligere elever hos oss som står på de store scenene og danser, spiller, dramatiserer og kanskje gjør noe helt annet også.

Ta en titt, og velkommen til oss på MDD-linjen på Rud vgs.

Følg oss gjerne på Instagram også:

@rudvgs, @rudvgsmusikk, @rudvgsdrama, @ruddanselinje

I desember 2020 måtte vi avlyse vår tradisjonelle julekonsert pga Covid-19. Vi hadde musikken, samspillet og spillegleden. Vi hadde dessverre ikke en konsertsal som vi kunne fylle med publikum. Løsningen ble derfor en streamingkonsert hvor vi tok opp alle innslagene. Her kan du se en litt komprimert versjon av konserten med ferske og sjarmerende programledere som guider deg gjennom konserten. Kos deg! Hele konserten i sin helhet uten programledere vil også bli tilgjengelig senere.

 

Til toppen