Utveksling

Bli selvstendig og utforsk kreativiteten din. Skaff deg internasjonal erfaring gjennom et fantastisk utvekslingsår eller gjennom kortere utenlandsopphold. 

Dersom de norske myndigheter tillater det og mottakerlandet er klare til å ta imot utveksling, ønsker Rud videregående skole å legge til rette for kortere utveksling skoleåret 2021/22. Dette ved hjelp av midler fra Statens lånekasse og Erasmus+ fond på Vg2. Det vil si en utveksling som strekker seg fra tre måneder til to uker. På grunn av de utfordringene vi står overfor,både i forbindelse med Brexcit og Korona situasjonen i Europa, har vi måttet avlyse utveksling for et helt år på Vg2 kommende skoleår. Rud videregående skole håper imidlertid at situasjonen i Europa har stabilisert seg for skoleåret 2022/23 og at utvekslingen kan fortsette i England, Tyskland, Frankrike, Danmark og Sverige som planlagt innenfor fagområdene: Helse- og oppvekstfag, Håndverk, design og produktutvikling, Frisør, Teknikk og industrielle fag og Elektrofag.

Klikk for stort bilde 

Rud videregående skole har midler til disposisjon for utvekslingselever forskjellige steder i Europa, mottatt fra Erasmus+   

 

Design og tekstil

Kjøretøy

Helsefagarbeider

Hudpleie

Elektro

Frisør

Utveksling

Til toppen