Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Temakvelder skolefravær

    Temakvelden er for foreldre med ungdom som av ulike grunner strever med å gå på skolen

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Opptak av digitalt foreldremøte VG1 og VG2

Opptak av foreldremøte 7.september for vg1 og vg2 kan du se her  

Rødt nivå på vg1 og vg2

Kommuneoverlegen i Bærum viderefører rødt tiltaksnivå til og med 14.09.

Korona: Massetesting og karantene

Bærum kommune har bestemt at det skal gjennomføres testing av alle elevene ved de videregående skolene, både offentlige og private.  Dette fordi  det er høy smitte ved skolene.

Frist for å søke lånekassen om stipend er 15.november

I søknaden kan du søke om utstyrsstipend, borteboerstipend, reisetilskudd, skolepengelån og eventuelt lån for deg over 18 år 

Koronasmitte i vg3 og vg2

Vi er i løpet av uken blitt kontaktet av smittesporingsteamet i Bærum kommune. En elev i vg3 og tre elever i vg2 har testet positivt for covid-19

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

NATO på besøk i samfunnsfagsklassene til helse og oppvekstfag

  De tre klassene på helse og oppvekst har globalisering som tema i samfunnsfag, da var det ekstra spennende og ikke minst relevant med besøk fra NATO.

Til toppen