Aktuelt

Spenning til siste slutt i Hubro marketing simulation seriespill 20/21!

I mars tok Vg3 elevene Tobias og Daniel tredjeplass i VM i Hubro marketing simulation, i konkurranse med over 1000 elever fra skoler i hele verden.       

Russefeiring i Lillestrøm

Fra kommuneoverlegen: Russefeiringen nærmer seg slutten. Det er pågående utbrudd med korona blant russ i Bærum, Oslo og i Lørenskog.

Innlevering av lærebøker

Her finner dere informasjon om innlevering av lærebøker.  

Sommerpyntet inngangsparti

Elevene på håndverk, design og produktutvikling på tilrettelagt opplæring har pyntet inngangspartiet til klasserommet sitt og det store bjørketreet ved hovedinngangen.   

Ett nytt tilfelle av covid-19

Mandag 31. mai fikk skolen beskjed om ett nytt smittetilfelle på Vg2 studiespesialisering.  

Status covid-19 på Vg3

Oppdatert 28. mai: Det er påvist ytterligere to smittetilfeller. Oppdatert 26. mai: Det er påvist ytterligere to smittetilfeller. Oppdatert 25. mai: Det er påvist ytterligere fem smittetilfeller. 24. mai ble det påvist ett nytt smittetilfelle på Vg3. De siste dagene har det blitt påvist til sammen tre smittetilfeller blant Vg3-elevene som har vært på skolen og fem smittetilfeller blant Vg3-elever som ikke har vært på skolen.    

To tilfeller av covid-19

23. mai ble det påvist to tilfeller av covid-19 på Vg3 studiespesialisering.   

Smitte på russebusser på Nedre Romerike

21. mai kom det beskjed fra kommuneoverlegen om at det er smitte på to russebusser på Nedre Romerike. Kommuneoverlegen oppfordrer russen til å ta seg teste.  

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Lavterskeltilbud om testing for elever og ansatte

Lillestrøm kommune har et tilbud til elever og ansatte ved videregående skoler i Lillestrøm kommune om drop-in test.   

Til toppen