Digital hjemmeskole fra 22. mars til 11. april

Fredag 19. mars ble det vedtatt av formannskapet i Lillestrøm kommune at de videregående skolene i kommunen går over til digital hjemmeundervisning fra mandag 22. mars. 

Klikk for stort bilde Unsplash

Vedtak om digital hjemmeskole

På bakgrunn av smittesituasjonen i Lillestrøm og regionen, og situasjonen blant barn og unge spesielt, anbefaler kommuneoverlegen i Lillestrøm at videregående skoler stenges fra og med mandag 22.03 og frem til 11.04. Dette ble vedtatt i møte i formannskapet i Lillestrøm kommune 19.03. Overgang til digital hjemmeskole er et viktig tiltak for å få ned mobiliteten blant ungdommene for å få smittesituasjonen i området under kontroll.

Digital hjemmeskole på Skedsmo

  • Det blir digital hjemmeskole fra mandag 22. mars på Skedsmo videregående skole. Tilrettelagt opplæring skal møte opp på skolen som vanlig. Sårbare elever vil få et fysisk skoletilbud.
  • De som er på skolen i dag fredag 19. mars må huske å ta med bøker og annet dere trenger hjem nå før helgen. De som skulle vært her neste uke kan hente bøker og annet i begynnelsen av neste uke, etter avtale med biblioteket. Ta kontakt i chatten på Teams med Helenah, kinej eller siljes. 
  • Du kan ikke komme for å hente bøker og annet hvis du er i karantene eller vente-karantene.
  • Hvis du har behov for å komme innom skolen må du avtale dette på forhånd. 
  • Kantina er stengt i perioden.
  • Elevtjeneste med rådgivere, helsesykepleiere, bibliotek og IKT er tilgjengelig for elevene digitalt. Ikke nøl med å ta kontakt.

Vedtaket i kommunen skal også godkjennes av Helsedirektorater før det trer i kraft.

Dersom det ikke fattes nytt vedtak blir det rødt nivå i to uker fra 12. april.

Til toppen