Seriespillavslutning i Hubro marketing simulation

Endelig var dagen for seriespillavslutning i Hubro marketing simulation kommet. Besøk fra Merville i Hubro satt en ekstra spiss på en intenst spennende avslutning på det årelange seriespillet. 

Grinders Sales Co (Amyar og Leander), Sturlas Pizzeria (Theodor, Sturla og Adrian) og JetPackPro (Oliver, Cornelius og Daniel) Merville Mouho  

Hubro marketing simulation går ut på at elevene spiller som bedrifter igjennom hele året. De som seirer her viser solid, praktisk anvendelse av markedsføringsteorier og konsept.

Årets vinnere

Våre nylig kronede Hubro-verdensmestere; Daniel og Oliver, måtte denne gangen ‘’innfinne’’ seg med andreplassen og se seg slått av Grinders Sales Co som tok seriespillet 21/22 på imponerende vis! På en tredjeplass fulgte Sturlas Pizzeria, som lenge så ut til å ha seieren i lomma, men ble tatt igjen av Grinders Sales Co i de siste tre kvartalene.

Gratulerer så mye med seriespillseier til Leander, Amyar og Colin!

 

Seriespillavslutning for Vg3

Det var seriespillavslutning også på Vg3,  der gikk seriespilltittelen til Paradise Pizza med Marcus, Aurora, Emely og Linnea. Andreplassen gikk til Environment Pizza og tredjeplassen til Fly Away pizza.

Faglærer Christian med Marcus, Aurora, Emely og Linnea Merville Mouho