Streik fra mandag 22.08

Elever – følg med daglig i Teams i Skedsmo elev og timeplanen i Visma Inschool.
Foresatte – følg med på skolens nettside.

Spenning til siste slutt i Hubro marketing simulation seriespill 20/21!

I mars tok Vg3 elevene Tobias og Daniel tredjeplass i VM i Hubro marketing simulation, i konkurranse med over 1000 elever fra skoler i hele verden. 
Bilde av elever som har deltatt i Hubro Championship - Klikk for stort bildeFra venstre på bildet: Adrian (Faren din), Sander (AudiJet), Tobias (Pac Company), Niklas (AudiJet) og Daniel (Pac Company). Kine Johnsen    

Kort fortalt dreier spillet fra Hubro Education seg om at man skal produsere og markedsføre Jetpacks (rakettdrevne ryggsekker) i år 2100 i en virtuell verden hvor ting som markedsanalyse, produktutvikling og promotering står sentralt.

Faget markedsføring og ledelse flettes møysommelig inn via seriespillet gjennom et helt år og på tirsdag ble det en uhyre spennende innspurt til siste solgte Jetpack! Tobias og Daniel tok også denne gang en tredjeplass, kun noen få dollar bak AudiJet som bestod av Sander, Niklas og Sebastian. Vinnerlaget av seriespillet 20/21 ble bedriften ved navn ‘Faren din’ bestående av Fredrik, Victor, Adrian og Johannes. De briljerte på mange av fagområdene i markedsføringsfaget, og kanskje spesielt dyktige var de på å drive med fremragende produktutvikling som  appellerte til flere målgrupper. 

Gratulasjoner til Faren din, AudiJet og Pac Company for å ha vist solid fagkunnskap i spillet Hubro marketing simulation gjennom et helt skoleår!

Gratulerer også til JetP Company tok seriespillet på Vg2. 

Noen kommentarer fra elevene som tok topp tre i seriespillet: 

‘’Hubro har vært en ny og morsom måte å lære på. Det har aldri blitt brukt i andre fag som jeg har vært borti og det er gøy å kunne variere undervisningen. Hubro er gøy fordi det er et spill samtidig som man lærer utrolig mye. Jeg føler også at det er flere elever som klarer å engasjere seg i faget ved hjelp av hubro’’

‘’Angående Hubro som et seriespill syntes jeg reduserte «flaks elementet» gjennom at man måtte prestere gjennom et helt år’’.

‘’Det beste med Hubro er at du lærer markedsføringsfaget gjennom å spille’’

‘’At det er spennende med konkurransen mellom lagene. Lærerikt med oppgaver til de aktuelle kapitlene. Motiverende’’

 

 

Tekst: Christian André Freilem Klingberg

Til toppen