«Den store lærerjakten» starter snart!

Den store lærerjakten plakat - Klikk for stort bildeDen store lærerjakten plakat Viken fylkeskommune Fredag 19. mars lyser Viken fylkeskommune ut om lag 450 lærerstillinger, og søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket.

Viken fylkeskommune kan tilby både faste stillinger og vikariater. Viken fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring i Norge, med nesten 46 000 elever som søker opptak til videregående skole til høsten, hvor nærmere 8500 lærere skal undervise.  

– Framtidsrettet

– Viken fylkeskommune ønsker å vise vei med en framtidsrettet videregående skole, hvor engasjerte lærere vil være en viktig del av utviklingen, sier Solveig Helene Olsen, fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.  

 – Som landets største skoleeier ønsker vi oss motiverte og gode lærere. Vi er opptatt av mangfold, og en stadig faglig utvikling av Viken-skolene. Med over 400 ledige stillinger kan vi tilby en stor variasjon av muligheter, sier Siv Henriette Jacobsen, fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.  

Kampanjevideoen blir lansert fredag 19. mars på viken.no, Facebook, Instagram og LinkedIn. Søknadsfristen er 6. april.  

Viken fylkeskommune kan tilby sterke fagmiljøer, et stort mangfold av undervisningsfag og et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre. Viken fylkeskommune ønsker deg som er engasjert og som vil være med å utvikle landets beste videregående skoler for Viken-elevene.  

Til toppen