Har du spørsmål om skoleplass, ventelister og inntak?

Illustrasjonsbilde elev-PC Viken - Klikk for stort bilde Pexels.com/CC0  
Her er informasjon for deg som har fått skoleplass, ønsker skoleplass eller står på venteliste ved Ski videregående skole. 

Det er inntakskontoret i Viken som håndterer alle spørsmål knyttet til skoleplass og ventelister ved Ski videregående skole. Det kjøres to inntak, og du trenger ikke kontakte skolen dersom du ikke har fått svar på skoleplass ved det første inntaket. Har du spørsmål, henvend deg her:

inntakskontoret

Til deg som har fått skoleplass

Velkommen som ny elev ved Ski videregående skole! Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Vi inviterer foresatte på vg1 til informasjonsmøte onsdag 17. august kl. 18.00. Velkommen!

Ventelistene begynner ikke før ved skolestart

Inntakskontoret sender over prioriterte ventelister til skolen andre uken i august. Skolen forholder seg kun til denne listen fram til 01.09. Vi kontakter den som er først på ventelisten når det blir ledig plass. Når vi tar kontakt, må du gi et raskt svar. Tenk deg godt om i forkant, og vær tilgjengelig på telefonnummeret du har oppgitt i VIGO.

Dersom det fortsatt er ledig skoleplasser etter at alle prioriterte søker har fått tilbud, kan det være aktuelt å ta inn søkere fra ventelisten. Spørsmål til ventelisten kan rettes til skolens e-postadresse skivgs@viken.no

Har du fått skoleplass og har spørsmål?

Kontakt oss på skivgs@viken.no og vi vil kontakte deg.

Til alle Viken-elever

Alle får skoleplass, men det er ulikt når man får svar. Du trenger ikke å vente til du har fått skoleplass med å bestille elev-PC.

Les om elev-PC-ordningen her 

Du må møte opp til skolestart på den skolen der du har fått plass, selv om den skolen ikke var førstevalget ditt. Hvis du ikke møter, mister du skoleplassen din.

Til toppen