Aktuelt

Tysklandsbesøk på skolen

Mandag 16. mai var første dag på Sørumsand videregående skole for fem lærlinger fra Tyskland. Lærlingene; Hendrik Dube, Janis Rock, Lars Lodolphi, Ole Bruns og Sergej Manukyan skal være på skolen fram til 20. mai.  

Reisebrev 2 - Lübeck

Uke to er mye roligere enn uke en. Elevene er etablert, de har fått rutiner, og alle har hatt besøk på arbeidsplassen.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Reisebrev fra elever i Lübeck

Endelig er det mulig å reise på utenlandstur med klassen igjen! I to uker skal seks elever og to lærere være på utveksling i Tyskland og få erfaring med arbeidslivet  og hvordan det er å klare seg selv. Her er reisebrev fra elevene.  

Medie-elever fra Sørumsand videre til finalen i Deathtrip

DeathTrip er et landsomfattende prosjekt hvor elever fra videregående skoler engasjeres til å lage holdningskampanjer mot ruskjøring. Den beste kampanjen vinner 30.000 kr    

Digitalt informasjonsmøte for foreldre til russ

Tirsdag 26. april kl.19.00-20.00 har Elevombudet et digitalt informasjonsmøte for foreldre til ungdom på 10. trinn, vg1 og vg2. Temaet er "Snart russ i hus" og målgruppen er foreldre på 10. trinn, vg1 og vg2    

Sølv til Rikard i vellykket Skole-NM på Sørumsand vgs

Rikard Janson fra 2PIA vant sølv i Skole-NM i Industrimekaniker som ble arrangert på Sørumsand videregående tirsdag og onsdag denne uka.  

Jobbet hardt i skole-NM 

Det var en fokusert og konsentrert Adrian Rosenvinge fra Mysen videregående skole vi møtte i verkstedet før konkurransestart.    

FN-rollespill

  Flott gjennomført av våre elever på Vg1, Vg2 og Vg3.

To av skolens elever skal delta i Skole-NM 6. april

VI er stolte av å ha to kandidater med på Skole-MN som skal arrangeres på Sørumsand vgs. denne uka. Rikard Janson og Petter Ormstad Olsen er begge elever i Vg2 Industriteknologi, og skal delta i henholdsvis fagene industrimekaniker og i sveising.      

Til toppen