Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

De videregående skolene i Lillestrøm kommune tilbake til rødt nivå

De videregående skolene i Lillestrøm kommune er satt på rødt nivå med delvis tilstedeværelse på skolen fra og med mandag 12. april  

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

– Den nye smittevernveilederen er tilpasset videregående skole, og det er veldig bra, sier fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Viken, Solveig Helene Olsen. Her finner du den nye smittevernveilederen I videregående skole er elevene samlet i mange ulike grupper i løpet av en skoledag. Elevene kommer i tillegg fra større områder og også fra flere kommuner. Dette gjør at de videregående skolene har andre utfordringer enn ungdomsskolene. – Smittevernveilederen understreker at det skal være frivillig for elever og ansatte å bruke munnbind, og til bruk på skolene bør de være gratis.  

Digital undervisning man. 12. og tirs. 13. april

Det er bestemt at skolen skal ha heldigital undervisning også mandag og tirsdag neste uke. Elever og ansatte vil få informasjon om hva som skjer videre ut uka kommer så snart ledelsen vet mer.  

Rekruttering til elevrådsstyret fra våren 2021

Du kan søke på rollen som elevrådsleder, nestleder, sekretær, økonomiansvarlig, PR-ansvarlig og styremedlem.      

Nytt smittetilfelle ved skolen

Det er påvist covid-19 hos ytterligere en elev ved Sørumsand videregående skole. Eleven kan ha vært smitteførende på skolen mandag 15. mars  

Den store lærerjakten 2021 er i gang

Vi har nå flere ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.          

Forslag om heldigital undervisning

I morgen fredag 19. mars skal Formannskapet i Lillestrøm kommune behandle saken: «Ekstraordinært møte grunnet koronasituasjonen» I dette møtet blir det avgjort hvorvidt all opplæring skal foregå digitalt på de videregående skolene i ukene før og etter påske, f.o.m. mandag 22. mars t.o.m. fredag 11. april.    

Fortsatt rødt nivå med delvis digital undervisning

Det blir ingen endring fra oppsatte planer, dvs. tilstedeværelse i uke 11 og 12 blir som tidligere publisert.    

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Til toppen