Aktuelt

Caroline og Simen vant priser i Realfagsprisen 2023

Prisen ble delt ut torsdag 23. mars på Lillestrøm videregående skole. Sørumsand videregående skole var i år representert av Caroline Aguillaime Nome i 3STB og Simen Jære Johannessen i 3STA. Vi gratulerer de dyktige vinnerne med denne gjeve utmerkelsen!  

Gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april

Statens vegvesen tilbyr gratis kontroll av russebusser og russebiler ut april. Godkjent kontroll gir et godkjenningsoblat til frontruta.

Bedriftskonferanse 2023

Norge trenger flere dyktige fagarbeidere – hvordan kan vi som skole bidra?

«Den store lærerjakten» er i gang

Flere hundre lærerstillinger er nå utlyst. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Digitalt møte for foresatte til årets avgangselever 29. mars

Ombudet for barn og unge i Viken inviterer til et digitalt møte onsdag 29. mars kl. 19.00 - 20.15.  

Inspirasjonsdag for realfag 

3. mars arrangerte studieforberedende avdeling inspirasjonsdag for realfag i samarbeid med Rotary-klubben i Lillestrøm. Målet med dagen var å skape økt interesse for realfag og de mange mulighetene realfagene gir.  

Ungdomsbedriftene på Sørumsand VGS

Sørumsand VGS tilbyr Entreprenørskap og bedriftsutvikling som et eget fag, der elevene får mulighet til å starte opp sine egne Ungdomsbedrifter, og drive disse i gjennom et skoleår. Her kan du lese og finne ut mer om de ulike bedriftene ved Sørumsand Videregåendeskole i år  

Vil du bli en av oss? Vi har flere ledige stillinger

Sørumsand vgs har for tiden flere ledige stillinger, både faste og vikariater. Vi har i dag ca 600 elever og 120 medarbeidere. Klikk deg inn og les mer om de aktuelle stillingene.  

Vil du bli miljøarbeider hos oss?

Sørumsand vgs har ledig 100 % vikariat som miljøarbeider med oppstart så snart som mulig. Hvis du liker å jobbe med ungdom og er god til å bygge relasjoner med alle typer ungdom er kanskje dette noe for deg. Stillingen følger skoleåret.  

Caroline i 3STB deltok i 2. runde i Kjemi OL

Caroline Aguillame Nome i 3STB deltok i går i 2. runde i Kjemi OL!  Nå er det bare å krysse fingrene og håpe på videre kvalifisering til finaleuka i slutten av mars.  

Til toppen