Aktuelt

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Elever på Vg1 får nå tilbud om vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse. 

Vinneren av Matrprisens Barne- og ungdomspris!

Kantina på Sørumsand videregående skole var en viktig bidragsyter da Viken fylkeskommune tok seieren i Matprisens "Barne- og ungdomspris" 2021.      

Unge entreprenører fra Sørumsand VGS til topps i Propelljakten

Tre unge entreprenører fra Sørumsand VGS gikk til topps under beste forretningsideer til oppstart på Romerike under årets ‘Propelljakt’ i Lillestrøm, i regi av Ungt Entreprenørskap. De fikk med seg to inspirerende ‘Gullpropeller’ og litt økonomisk oppstartshjelp i fra det lokale næringslivet.

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.      

Gratis frokost og lunsj er populært!

Denne høsten har skolen blitt med i to prosjekter som gir oss mulighet til å servere et enkelt gratis måltid to ganger om dagen; frokost om morgenen, og lunsj midt på dagen. Gratis frokost og lunsj tilbys fra Frokost - og lunsjbaren vis á vis inngangen til biblioteket. Tilbudet er populært og i løpet av de to første ukene har mange vært innom og hentet seg mat. Både elever og ansatte trives i fellesarealene rundt måltid og felleskap 😊    

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen gjennomføres hver høst og gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Skolen gjennomfører undersøkelsen i uke 46-50.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Bli med i Abelkonkurransen!

På Sørumsand vgs trener noen elever etter skoletid for å være med på Abelkonkurransen.   Abelkonkurransen er en konkurranse i matematisk problemløsing for elever i videregående skole. Første runde er 11. november.   

Ledig administrativ stilling

Skolen har ledig stilling som spesialkonsulent på avdeling for administrasjon og drift. Til denne avdelingen hører bl.a. økonomi, merkantile oppgaver, drift av skolebygget og systematisk HMS-arbeid.  

Vi er nå på TikTok!

Der får du innblikk i skolehverdagen til elevene. 

Til toppen