Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Har du spørsmål i sommerferien?

I perioden 12. 30- juli vil ikke skolens resepsjon og administrasjon være bemannet.  Skolens e-post blir jevnlig kontrollert i løpet av ferien, men kun svært viktige spørsmål blir besvart før august.    

Elever på elektro og elever på teknologifag må ha PC til skolestart

Alle elever i de videregående skolene i Viken fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du må selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart.    

Sommeravslutninger uten foresatte i år også

Grunnet korona blir det ikke tradisjonell avslutning for Vg3-elevene med foresatte i år heller. Det blir avslutning for elevene sammen med kontaktlærerne og lærere på dagtid.    

Streik avsluttet ved bruk av tvungen lønnsnemnd

KS og Unio er nettopp ferdig med møte med arbeidministeren som meddelte at regjeringen avslutter streiken ved bruk av tvungen lønnsnemnd. Dette grunnet den kritiske situasjonen ved gjenvinningsanlegget Frevar i Fredrikstad.  

Gult nivå fra mandag 7. juni - Alle elevene til skolen hver dag

Fra mandag går skolene i Lillestrøm kommune over til gult nivå fordi det ikke er smittevernfaglig grunnlag for rødt nivå lenger. Smittetallet i kommunen er stabilt lavt, og andel ukjent smitte er gått ned. Det er heller ingen russ som har blitt smittet etter 21. mai.    Vi fortsetter med lavterskel testing på skolene også neste uke Tirsdag 8/6 og onsdag 9/6 kl.12.00 - 14.00.

Tilstedeværelse uke 22

Tilrettelagt opplæring og innføringsklassene møter alle dager, mens SF og YF veksler på tilstedeværelse de samme dagene, se vedlagte oversikter.    

Konkurranse om å lage den beste kampanjen for en rusfri trafikk

Elever i 2MKA har i dag gått videre til finalen i DeathTrip 2021!  

Muntlig eksamen er avlyst

Gjelder også for elever i Vg3. Alle privatisteksamener (inkl. morsmålseksamener) går som planlagt.  

Streik på flere videregående skoler i Viken

Over 220 ansatte ved ulike videregående skoler i Viken er tatt ut i streiken som ikke berører driften på Sørumsand vgs. i første omgang.

Til toppen