Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Ledig stilling: Konsulent

Har du lyst til å bli med å bidra til et godt arbeidsmiljø og være med i vårt team? St. Hallvard videregående skole har ledig vikariat i 100 % stilling i første omgang frem til 31.07.2022, men med mulighet for forlengelse eller fast tilsetting.  

Ledig stilling: Koronaverter/miljøarbeidere

Skolen har ledig 2-4 midlertidige stillinger som koronaverter/miljøarbeidere.     

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

Mindre grupper på rødt nivå og mulighet for å anbefale munnbind i fellesarealene. Ny veileder gir tydeligere råd, men fortsatt er det aller viktigste: Vær hjemme hvis du er syk, hold avstand til andre og ha god hånd- og hostehygiene.

Rebekka i 3MUA ble norgesmester i klassisk gitar!

  Fredag 19. mars ble resultatene fra den nasjonale runden av Ungdommens Musikkmesterskap publisert.

Påskehilsen fra rektor Kaia

    Det stunder mot påskeferie og her i byen setter nå våren sitt preg på omgivelsene. Heldigvis! Det er lyst når vi drar til skolen og lyst også når skoledagen er over. Vi kan legge vekk den tykke dunjakka og det begynner å spire og gro rundt oss. Naturen våkner til liv! La oss håpe vi også snart får lov til «å våkne til liv», synge og danse sammen, klemme, møtes fysisk til hyggelig samvær! Statsministeren og helseministeren har bedt oss holde ut og bite tennene sammen over denne siste fjelltoppen. 

Våre tyskelever gjorde det sterkt i språkkonkurranse

    International Language Competition (ILC) er en språk- og kulturkonkurranse i moderne språk for ungdomsskoler og videregående skoler. ILC er Skandinavias største språkkonkurranse i språkene tysk, fransk, spansk og engelsk med flere tusen deltakere.

Husk å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen for vårsemesteret 2021 må du søke innen 15. mars.    

Ginerva Pentoli er italiensk utvekslingsstudent

Hun er 17 år og går i 2STA dette vårsemesteret. Ginerva kommer fra Bologna i nord-Italia, men nå for tiden bor hun hos en vertsfamilie i Asker med foreldre, to søstre på ca. samme alder og en yngre bror.             

Ungdata undersøkelse

Ungdata er en mulighet for barn og unge til å fortelle omverden hvordan de har det, og hva de driver med i fritiden.   

Til toppen