Aktuelt

Besøk fra Hammersmith College London

    Toppfotballprogrammet på St. Hallvard hadde i uke 17 besøk av 16 gutter og tre ledere fra Hammersmith. Besøket er ledd i skolens Erasmus+ program.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Topp stemning på St. Hallvardlekene!

Mange av deltakerne har vært med i årevis og var veldig glade for at det var tid for St Hallvard-lekene etter et par års pause. Det var ca. 120 som møtte opp med ledsager og flere hundre innom i løpet av dagen.    

2MUA fikk besøk av tidligere FN-observatør i Colombia

I forbindelse med at de jobbet med temaet internasjonale forhold i samfunnskunnskap, hadde 2MUA besøk av tidligere FN-observatør i  Colombia, Roger Storm Olsen.      

Franskklassen på besøk i Verdun

I april var elevene fra venneskolen i Frankrike på besøk i Norge og nå har St. Hallvard-elevene vært på en vellykket gjenvisitt til sine franske venner.  

Påskehilsen fra rektor

Det stunder mot påskeferie og her i byen setter nå våren sitt preg på omgivelsene. Heldigvis! Vi har skrudd klokka en time mot sommer og det er lyst når vi drar til skolen og lyst også når skoledagen er over.  

St. Hallvardlekene arrangeres 5. mai!

        Dette er en aktivitetsdag for psykisk og fysisk funksjonshemmede, og det er rullestolvennlig. Dagen vil bli fylt med glede og moro for noen og enhver.

Digitalt informasjonsmøte for årets russeforeldre mandag 28.3, kl. 19.00-20.30

Snart er årets russefeiring i gang og forventningene er naturligvis høye blant ungdommene våre. Vi unner dem å ha en minnerik og god avslutning på 12 års skolegang. Det får vi best til sammen.  

Avslutning for avgangselevene (Vg3) er onsdag 15. juni!

Avslutning/vitnemålsutdeling er onsdag 15. juni kl. 19.00. NB Husk å møte opp til fotografering kl. 18.00!          

Gratis kontroll av russebusser og russebiler

Fra 30. mars til 27. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

Til toppen