Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Ledig stilling: To stillinger som avdelingsledere

Leter du etter nye utfordringer, mer spillerom og medvirkning?  Vi har ledig to faste stillinger som avdelingsledere i 100 % stilling. Den ene for avdeling for norsk/språkfag og  og den andre avdeling for samfunnsfag.  

Jobbmesse med noe for enhver smak

Jobbmessa #elevijobb må sies å være vellykket. Flust med lokale arbeidsgivere stilte opp for å rekruttere elever til sommerjobb eller deltidsjobb, og det var stor variasjon i tilbudet.   

Trenes av de beste!

Denne uken var Lierposten på besøk hos toppidrett håndball og de to landslagstrenerne som trener elevene! -  Det er litt surrealistisk at en liten toppidrettslinje som oss skal få inn verdens beste trenere, sier Iver Jensen som går i 2. klasse og spiller på Reistad.

Opptaksprøver til MDD (Musikk/Dans/Drama)

Alle søkere vil bli innkalt til en frivillig opptaksprøve første uke i mai. Vi anbefaler alle våre søkere å benytte denne sjansen. Det blir gitt ekstrapoeng som blir plusset på det øvrige karaktersnittet når man deltar på opptaksprøven.  

Skolematundersøkelsen 2023

På oppdrag fra Viken fylkeskommune skal vi også i år gjennomføre Skolematundersøkelsen.  Som våre elever vet, er det gratis skolefrokost. Nå vil Viken i samarbeid med Folkehelseinstituttet undersøke blant annet elevenes mat- og måltidsvaner.   

Ledig stilling: Eksamensvakter/prøvevakter

Vi har behov for eksamens- og prøvevakter i perioden april, mai og juni 2023. Eksamensperioden varer i 2–3 uker. Behovet for vakter har vi også utover høsten 2023.  

Julehilsen fra rektor

Da er det tid for juleferie og jeg vil gjerne takke alle elever og ansatte for innsatsen i læringsarbeidet i høst. Det har vært utrolig slitsomt og hektisk. Jeg vet at alle har hatt veldig mye å gjøre og dere har lagt ned en formidabel innsats!  

Lærere på studietur til Finland

Seks lærere i språk- og realfag fra St. Hallvard og Lier videregående besøkte vår samarbeidsskole Seinäjoen lukio i Seinäjoki, Finland i uke 45. 

På Nasjonalbiblioteket med prosjekt Hamsun og Undset

Elever i 3. klasse holder på med prosjekt i norsk om forfatterne Knut Hamsun og Sigrid Undset.  Det ble tur til Nasjonalbiblioteket for å lære mer.

Til toppen