God sommer fra rektor!

- Nå står endelig ferien for døra. Jeg håper den blir fin, god og energigivende!

Rektor Kaia Erlandsen T. Tandberg/St. Hallvard vgs   

KJÆRE ALLE SAMMEN 

Nå er det sommerferie! Tenk så herlig! 

Det har vært et spesielt skoleår også dette året, selv om vi ikke fikk så mange uker på rødt nivå og veldig lite digital skole. 

Mange av dere har nemlig hatt en eller annen variant av Covid 19 og hatt sykefravær både pga av det og pga diverse symptomer. Det har vært mye fravær dette skoleåret og mange har også strevd med å komme tilbake til normalen. 

Men vi har hatt mye godt læringsarbeid og også annerledes-dager tross pandemi. Vi har hatt aktivitetsdag og skoledebatt. 

Det ble MUA-konsert om ikke julekonsert, det ble teaterforestillinger og danseoppvisninger for et uthungret publikum. Samfunnet og skolen åpnet opp, vi kunne som godt vaksinerte forholde oss mer avslappet til dette viruset. 

Vi har også markert vår motstand mot krig og hatt innsamlingsaksjon for flyktninger, vi har nå på tampen hatt både FN-dag og solidaritetsdag. Vi har hatt tverrfaglige prosjekter, ekskursjoner, utvekslinger og er egentlig tilbake til normalen. Over sommeren må dere også forholde dere til det vanlige fraværsreglementet igjen og da er det vel ikke noe igjen av pandemiens unntaksregler. 

Nå står endelig ferien for døra. Jeg håper den blir fin, god og energigivende.  

Lykke til videre til alle Vg3-elever, velkommen tilbake i august til alle Vg1- og Vg2-elever og alle ansatte. 

God ferie og god sommer! 

Hjertelig hilsen

Kaia Erlandsen, rektor

Til toppen