Jobbmesse med noe for enhver smak

Jobbmessa #elevijobb må sies å være vellykket. Flust med lokale arbeidsgivere stilte opp for å rekruttere elever til sommerjobb eller deltidsjobb, og det var stor variasjon i tilbudet. 

Leder for jobbmessa foran aula - Klikk for stort bildeDet er herlig å ha aulaen full av jobbtilbydere igjen, synes arrangør NAV-rådgiver Christian M. Tendeland Iversen (bildet) S. Austad

Dette er tredje gangen jobbmessa arrangeres i aulaen på St. Hallvard vgs. Det var et team som på kort tid omgjorde aulaen til en jobb-rekrutteringsarena for elever fra Lier vgs og St. Hallvard vgs, så det var bare for dem å stille opp med CVen sin - her var mulighetene mange. 

- Jeg er utrolig glad for at så mange firma kunne stille, sier Tendeland som har også arrangerte de tidligere jobbmessene. Det er et godt variert tilbud og representanter fra privat og offentlig sektor.

Disse var representert:

1 Rekrutteringsfirmaet Mork as

2 RøhneSelmer

3 Circle K

4 Protan

5 Villa Skaar

6 Lier kommune

7 Nordjobb.org

8 Elkjøp

9 Drammen kommune

10 Stoppen Sportsklubb

11 Skatteetaten

12 Lier ASVO/Aktivitessenter

13 Ungdomshjelpa

14 Bauhaus

15 MAX Hamburger

16 Stendi/Risenga

17 Eures

18 Strømsgodset 

Motaman og Zahid

Elevrådsformann Motaman (til venstre på bildet) synes det er fint at det arrangeres jobbmesse for det hjelper oss om elever. Det er lettere å gå bort til en stand, og det er fint at det kommer så mange forskjellige. Jeg kunne for eksempel tenke meg å jobbe med eldre på gamlehjem.

Zahid (til høyre) er også elevrådsrepresentant. Jeg kunne tenke meg å jobbe i Godset. Kanskje sosialhjelp, hjelpe de som trenger det, eventuelt jobbe i utlandet.

Oversiktsbilde av elever på jobbmesse i skolens aula - Klikk for stort bildeHerlig myldring i aulaen S. Austad