Ledig stilling som Fagarbeider/elevveileder

På skolen har vi fra 01.08.2022 ledig ca. 50 % fast stilling som fagarbeider/elevveileder, med mulighet for utvidelse i et vikariat i 39 %, totalt 89 % stilling.

Illustrasjonsbilde fra undervisningssituasjon T. Tandberg/St. Hallvard vgs     

Les hele stillingsannonsen Fagarbeider/elevveileder

Søknadsfrist 13. juni 2022

Til toppen