Ledig stilling: To stillinger som avdelingsledere

Leter du etter nye utfordringer, mer spillerom og medvirkning? 

Vi har ledig to faste stillinger som avdelingsledere i 100 % stilling. Den ene for avdeling for norsk/språkfag og  og den andre avdeling for samfunnsfag.

Viken-illustrasjon: Trygg arbeidsplass. Mange arbeider sammen på et rundt bord. - Klikk for stort bilde Tank

Les hele stillingsannonsen her

Søknadsfrist 20.03.2023

Avdelingslederne vil inngå i skolens ledergruppe som består av 8 ledere. Ledergruppa samarbeider tett og har i fellesskap ansvar for skolens utvikling og resultater.

St. Hallvard videregående skole ligger i Lier kommune og har utdanningsprogrammene musikk, dans og drama, studiespesialisering og idrettsfag. Ved skolen er det også en egen avdeling for elever med sammensatte funksjonsnedsettelser. Skolen får fra skolestart 2023 en kombinasjonsklasse for innvandrerungdom 16-24 år med kort botid. Undervisningen vil skje i samarbeid med Lier Voksenopplæring. Skolen vil da ha ca. 730 elever og 135 ansatte.

Vi søker medarbeidere som har elevens læring i fokus og er åpen for nye arbeidsmetoder. De som tilsettes, må forplikte seg til å jobbe i tråd med skolens pedagogiske plattform, Fylkeskommunens visjoner, verdier, og rammeverk for læring og ledelse i Vikenskolen.

Til toppen