Multisport-dag for hele idrettslinja 4. mai.

Elevene på Vg3 idrett fikk teste ut faget treningsledelse i praksis ved å arrangere en heldags multisportdag for alle trinn på idrett, der de konkurrerte i egen kohort.

Klikk for stort bildeHovedansvarlige arrangører fra 3IDA: Thomas Hauklien Søhus, Fredrik Næss og Kristine Rokke.     

Første del av dagen foregikk utendørs med utfordrende poster, blant annet bading! Ryktene sier at de skjøv isen til side på Hvalsdammen. Det ble rappellering, hinderløype og balansering på line og mer. Andre halvdel var i Reistad arena med miniturnering der de konkurrerte i egen kohort. Det var tautrekking, volleyball, basketball, fotball og kanonball for å nevne noe.

Her er litt om arrangementet og evaluering av de tre med hovedansvaret for gjennomføringen:

Kristine Rokke (3IDA)

- Jeg syns dagen gikk kjempebra. Med tanke på korona-situasjonen, har det ikke vært enkelt å planlegge for denne dagen. Vi har måttet dele klasser i kohorter, men alle elevene i 3IDA har bidratt og gjort sitt ypperste for at dagen skal bli så bra som mulig. Jeg er sterkt imponert over innsatsviljen og arbeidet til absolutt alle i 3IDA. Vi har fått gode tilbakemeldinger av lærere og elever i 1IDA og 2IDA som har sagt at de syns dagen var veldig morsom. Jeg opplevde at elevene i disse klassene var kjempeflinke. De møtte opp med masse positiv energi og gjorde en knall-innsats i alle kampene/øvelsene de deltok i. Som arrangør så syns jeg det var flott å se at alle i klassene var inkludert, ingen falt utenfor. Den siste tingen jeg vil peke på er at det vanligvis har vært gode forhold mellom alle idrettsklassene på St. Hallvard, både 1., 2. og 3. trinn. På grunn av situasjonen i år har vi ikke hatt mye kontakt med 1. eller 2. klasse. Derfor var det fint å ha denne dagen, det gjorde at vi fikk blitt enda bedre kjent med 1. og 2. klassingene til tross for at vi holdt korona-avstand og fulgte retningslinjer.

Thomas Hauklien Søhus (3IDA)

- Jeg synes at dagen gikk overaskende bra, 1. og 2. klasse hadde det gøy på både orienteringen og aktivitetene resten av dagen. Det var godt humør i gruppa selv om dagen var begrenset av smittevernregler. Dagen gikk alt i alt veldig bra, og planleggingen fungerte bra. Klassen fikk med seg en god erfaring om hvordan det er å holde et arrangement for en stor gruppe, så det er noe vi vil ta med oss videre.

Fredrik Næss (3IDA)

-Først og fremst må jeg/vi skryte av 1IDA og 2IDA som stilte superengasjerte og entusiastiske til start, både ute på multisport og inne i hallen! Det gjorde det mye lettere for oss som arrangører å kunne yte det beste vi kunne for å få i gang, noe jeg vil si var et relativt godt arrangement til tross for koronarestriksjoner. Det at vi fremdeles er i rød sone gjorde at vi måtte tenke nytt og kreativt for å sette i gang et arrangement med så lite smittepotensial som overhodet mulig. Dette har vært utfordrende med tanke på hvordan vi skulle sette opp et program med tanke på kohorter, og øvelser med så lite smitterisiko som mulig, men det synes jeg vi til slutt fant en god løsning på! 3IDA stod på og hjalp til der det trengtes - så mye kudos til resten av klassen! Og dagen som vi hadde vært litt skeptiske til på forhånd vist seg å bli en kjempemorsom og ikke minst aktiv dag, med masse smil om munnen og røde og slitne ansikter når dagen var over!

(De årlige St. Hallvardlekene ble avlyst i år på grunn av smittevernregler.)

Til toppen