Påskehilsen fra rektor Kaia

Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde  Det stunder mot påskeferie og her i byen setter nå våren sitt preg på omgivelsene. Heldigvis! Det er lyst når vi drar til skolen og lyst også når skoledagen er over. Vi kan legge vekk den tykke dunjakka og det begynner å spire og gro rundt oss. Naturen våkner til liv! La oss håpe vi også snart får lov til «å våkne til liv», synge og danse sammen, klemme, møtes fysisk til hyggelig samvær! Statsministeren og helseministeren har bedt oss holde ut og bite tennene sammen over denne siste fjelltoppen. 

Vi skal klare det sammen og hver for oss i vår egen husstand! Det er svært vanskelig for mange som bor alene, som har underliggende sykdommer og er redde. Psyken vår settes på prøve, vi er skapt sosiale vesener og det er ikke bra for oss å være så mye alene. Læringsarbeidet ved skolen vår lider, men det er i alle fall slik at alle nå har erfart, at den beste læring skjer sammen med medelever og lærere! Jeg håper vi snart kan legge smittebølge tre bak oss, ha skole på gult nivå igjen og treffes hver dag. Og best av alt, jeg håper vi kan avslutte dette skoleåret på GRØNT!  

Jeg ønsker av hele mitt hjerte at hver og en av dere, elever og ansatte, får en fin påskeferie tross alt. At dere kan være sammen med minst en dere er glad i, at dere får pause fra arbeid og gode late dager, at dere kan spise mye god mat, at dere får beveget dere mye ute i frisk luft og at dere kjenner det er ferie 💗 

Hold avstand og hold ut, ta vare på dere selv og hverandre! Riktig god påske 🐥🐣 

Påskeklem fra rektor Kaia 

Klikk for stort bilde T. Tandberg/St. Hallvard vgs  

Til toppen