Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Bærekraftprosjektet 2022

Uke 19 er viet Bærekraftprosjektet på Vg1. Dette årlige prosjektet er tverrfaglig og foregår i fagene samfunnskunnskap, geografi og naturfag. Målet er å fokusere på bærekraft både lokalt og globalt. 

Knist UB på Stabekk, gikk til topps i Ungt entreprenørskap Akershus

Knist UB, med elever fra Energi og miljøfag på Stabekk, fikk prisen for beste håndverk i Akershus.  De fikk også 2. plass for "beste forretningsplan" og "beste yrkesfag" og var en av de ti nominerte for "beste kundeopplevelse på nett". 

Informasjonsmøte om russetid for foresatte på Vg3  

Det nærmer seg innspurten av skoleåret og 13 års skolegang for Vg3-elevene våre. Hvert år på denne tiden inviterer vi til informasjonsmøte om russetid og skoleårets avslutning.  Årets møte ble avholdt tirsdag 29. mars 2022 kl. 18.00,  i skolens auditorium.  

Utdeling av jodtabletter knyttet til beredskap

Skolen har fått tilsendt jodtabletter til alle elever under 18 år.  De skal kun deles ut hvis myndighetene anbefaler dette ved en eventuell atomhendelse.  Det er helsesykepleier som har ansvaret for å administrere utdelingen på skolen.  

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler ungdom mellom 16 og 19 år å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse.  I Bærum er det vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennnelse i uke 7 og i uke 9.  Det er drop in og man trenger ikke å bestille time.  Vaksinen betales av den enkelte.    

Informasjon til foresatte og ungdom om Ungdata-undersøkelsen 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole.  Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 10 til 13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med i fritiden.

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Stabekkrevyen 2022

Årets Stabekkrevy "Skippertak" har etter planen premiere mandag 28. februar og spilles til og med lørdag 5. mars.  Spilletider og annen informasjon finner du under. 

Grønt nivå fra og med mandag 17. januar

Vi ønsker velkommen tilbake til en mer normal skolehverdag, med vanlig organisering av skoledagen og alle trinn inne på samme tid.  De generelle smittevernreglene gjelder fremdeles.  Det betyr at: 

Til toppen