Godt nytt år 2021!

Undervisningen begynner igjen fra og med 4. januar.  Etter gårsdagens pressekonferanse, fortsetter vi på rødt nivå frem til 22. januar.  Sjekk rulleringsplanen for rødt nivå, våren 2021 på Teams.  Der får du vite når du fysisk skal komme på skolen.  

Fagvalgsmøte på Vg1, Energi og miljøfag.

Vi inviterer foresatte og elever på Vg1 Energi og miljøfag til informasjonsmøte om fagvalg torsdag 10. desember kl 17.00 på Teams.   

Fagvalgsmøte på Vg1, SSP for elever og foresatte

Vi inviterer foresatte og elever på Vg1 SSP til informasjonsmøte om fagvalg torsdag 3. desember kl. 18.00 på Teams.  Link til møtet vil være tilgjengelig på hjemmesiden fra kl. 17.30 den 3.12.20.

Organisering av skoledagen på rødt nivå, Stabekk vgs

Avstandsregelen om minst en meter gjelder i alle situasjoner, i klasserommene, men også i alle pauser.  For at vi skal klare å følge dette kravet, kan ett og ett trinn være på skolen av gangen.  Resten har digital hjemmeskole.  Se rulleringsplan 

Rødt nivå på Stabekk fra onsdag 11. november

Mandag kveld fikk vi beskjed av kommunelegen om at det for Bærum sin del er rødt nivå.  Fordi beskjeden kom så sent i går kveld, gjennomfører vi digital skole i dag tirsdag 10.november, og går over på rødt fra i morgen onsdag 11. november.  Hva vil rødt nivå si?  Se utdanningsdirektoratets smitteveileder. 

Digital hjemmeskole for de fleste fra mandag 9. november

Informasjonen i dette skrivet er delt på Elevteamet vårt.  På bakgrunn av ulike oppslag i mediene, presiserer vi at vi forholder oss til informasjonen vi fikk fra Viken fylkeskommune 5.11 og som dere kan lese her.  

Ungdata-undersøkelsen 2019

Her er resultatet fra Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2019.  

Til toppen