En jobb for Etiopia

Onsdag 17. november arrangerer skolen sin årlige solidaritetsaksjon i samarbeide med Kirkens Nødhjelp.  I disse dager er den politiske situasjonen i Etiopia svært krevende og hjelpen vi som skole kan gi, er ekstra viktig akkurat nå.  

Ved å gi en dagslønn, bidrar Stabekkelevene til ulike prosjekter som gir folk på landsbygda en inntekt å leve av og mulighet til å sende barna på skole. 

Prosjekter som støttes fra Stabekk vgs. er i stor grad knyttet til brønnboring og vanningsanlegg, slik at familiene kan holde husdyr og dyrke jord.  I tillegg gis det bidrag til å drive veterinærtjenester, kjøpe skolemateriell for barn og produsere honning.  Enkle solcelleanlegg skaffer elektrisk lys som gjør at flere barn får gjort skolearbeidet sitt. 

Våre elever skaffer seg jobb selv og det de tjener går uavkortet til Etiopia.  Pengene overføres via VIPPS til nr. 537432 Stabekk vgs. Etiopia.  Vi ønsker våre elever lykke til med en jobb for Etiopia og håper å samle inn mange penger.  

Informasjonsmøte i gymsalen med folk fra Kirkens nødhjelp som nettopp hadde kommet fra Etiopia, før innsamlingen vår den 17. november.   

Til toppen