Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Foreldreinformasjon våren 2021

Ny smittevernveileder og  informasjon om våren 2021 blir sendt alle foresatte i brevsform. I denne artikkelen finner du brevet, smittevernregler og link til aktuelle dokument. Elevene vil få en gjennomgang av smittevernregler første skoledag de har oppmøte til uka. 

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Riktig god påskeferie!

Uke 13 vil skolens resepsjon være stengt, og vi åpner igjen tirsdag 6. april som er første skoledag etter ferien. Det er fortsatt rødt nivå som gjelder, og elevene har fått beskjed på Teams hvem som skal møte på skolen den dagen. Nyt fridagene!  

Det lønner seg å følge oss på sosiale medier!

Vi har et STORT påskeegg stående her på kontoret nå, som venter på å bli hentet av en heldig vinner!  

Lesetips i påsken fra biblioteket

Vi ønsker riktig god påske, og legger ved noen gode tips på bøker du kan låne i påskeferien!   

Kvalifisert til NM!

Ungdomsbedrift (UB) er Ungt Entreprenørskaps bedriftsprogram i videregående skole. Elevene starter, driver og avvikler sin egen bedrift gjennom et skoleår. Bedriften kan etableres som eget fag eller som en del av et eksisterende studium/fag. To av våre bedrifter har hevdet seg meget godt i årets kvalifisering til NM!  

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Vurdering av karantene for elever

Nærkontakt og karantene - Hvordan gjøres vurderingene?

Kommuneoverlegen om "ungdomsfesten" på Bodalsstranda

I forbindelse med "ungdomsfesten" som er nevnt i flere medier i helga, har det dukket opp flere spørsmål. Kommuneoverlegen har svart skolen hva som gjelder for deltagere ift test, karantene mv.

Vi søker etter vakter!

Kan du tenke deg å være vakt hos oss på småprøver, halvdags- og heldagsprøver, muntlig og skriftlig eksamen? Hos oss er det fortløpende behov for hjelp fra eksterne vakter for å få gjennomført ulike vurderinger.     

Til toppen