Aktuelt

Velkommen til skolestart!

  Onsdag 18. august starter skoleåret opp og vi gleder oss til å treffe alle elevene våre! Her finner du nyttig informasjon, både til deg som er ny og for deg som kommer tilbake for å fortsette hos oss. 

Nå kan du melde deg opp til privatisteksamen

Fristen for å melde seg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 15. september.   

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Testing erstatter karantene

I forbindelse med nye nasjonale regler, har kommuneoverlegen besluttet å teste elevgrupper eller alle elever ved behov. Dette vil foregå i form av selvtest hjemme. Elevene har fått informasjon gitt av kommuneoverlegen. Dette ligger også på elevenes Teams. Du kan også lese mer i informasjonsskrivet nedenfor.  

Valg 2021

I forbindelse med høstens stortingsvalg, har vi hatt valgdebatt og valgtorg for elevene våre. Det har også vært mulig å forhåndsstemme, et tilbud mange benyttet seg av!  

Vi er i gang! (Nå med nye bilder)

Solskinn, blide elever og ansatte, skolestart-festival - oppstarten går som vanlig i rykk og napp, men stort sett veldig bra!   

Skolestart!

Nå er endelig dagen her, som vi håper og tror blir helt magisk! Her er det skolestart-festival, med grilling, sveler, popkorn, lykkehjul og andre morsomme aktiviteter for alle. Velkommen til alle elever, spesielt deg som er ny hos oss.     

Grønt smittevernnivå

 Her finner du info om regler om smittevern, karantene og testing

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Avslutning avgangselever!

Vi ønsker alle våre flotte elever som vi er så stolte av, lykke til videre på ferden. Uansett hva du måtte velge å gjøre videre, håper vi du gjør det som føles riktig for deg!   

Til toppen