Aktuelt

Det nærmer seg elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skolen, skoleeieren og de statlige utdanningsmyndighetene for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø. Resultater fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning, statistikk og lagring i arkiv.  

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Husk refleks!

Nå begynner det å bli mørkt – husk å bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Velkommen til utdanningsmesse!

Vi gleder oss til å treffe alle 10. klassinger som kommer til Glemmenhallen på årets utdanningsmesse! Her kan du få oversikt over variasjonen og mulighetene som finnes der ute når det gjelder utdanning i videregående skole!   

Vi trenger hverandre.

Løft blikket!   

Nyttig info ved skolestart

Onsdag 17. august starter skoleåret opp, og vi gleder oss til å treffe alle elevene våre! Her finner du nyttig informasjon, både til deg som er ny og for deg som kommer tilbake for å fortsette hos oss.   

Vi er i gang! (Nå med nye bilder)

Solskinn, blide elever og ansatte, skolestart-festival - oppstarten går som vanlig i rykk og napp, men stort sett veldig bra!   

Skøyter i mai!

I et år uten om det vanlige gjør vi normale aktiviteter på en unormal tid på året.  

Det gledes!

Etter å ha ventet et og et halvt år på å få reise på tur, var det i går ENDELIG mulig for 3IDA og 3IDB. Hankø-området var målet for turen, og vi har fått bilder av en blid og veldig fornøyd gjeng som storkoser seg i det flotte været.   

Til toppen