Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Visste du at Realfag har en egen YouTube-kanal?

 På YouTube-kanalen til realfag, publiseres det spennende forsøk og interessante, morsomme videoer jevnlig.   

Styreseminar for Vikens elevråd

Fredag 22. april var det samling for respresentanter fra elevrådsstyrer i Viken på Ås videregående skole.   

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. – 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige VGS i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Tur til Budor, Hedmarksvidda for 3IDB

Forrige uke satt det en stor gjeng ute i gangen og var spente på fire dager ute i naturen, kuldegrader og i det hele tatt hvordan dette skulle gå.  

BLÅ TIRSDAG på St.Olav

Tirsdag, 29. mars farget vi skolen blå! Elever og lærere fra 2SRA samarbeidet med Sarpsborg 08 om en felles kickoff for serieåpningen.  Mange elever hadde kledd seg i blått og de oppmøtte fikk et flott avbrekk i skoledagen med alt fra triksekonkurranser til rap. 

Invitasjon til informasjonsmøte for russeforeldre og russ 28.3.22

Mandag 28. mars inviterer Ombudet for barn og unge i Viken til et digitalt informasjonsmøte for foreldre til årets russ med russen sin. 

Skolens informasjonsmøte for foreldre til vg3-elever

Onsdag 24.mars var foreldrene til vg3-elevene samlet til informasjonsmøte om eksamen, vitnemål, utdannings- og karriereveiledning og russefeiring. Her finner du presentasjonen fra møtet.   

Forfatterbesøk

På fredag hadde vi besøk av Annette Münch, forfatteren av boka Dropout. Det var VG2 Studiespesialiserende og Salg, service og reiseliv som fikk gleden av å overvære besøket!  

Rødt nivå fra torsdag 16.desember

Regjeringen innfører rødt nivå på alle videregående skoler i fire uker fra torsdag 16.12.21. Her finner du oversikt over hvilke regler som vi nå må forholde oss til. 

Til toppen