Aktuelt

Velkommen til skolestart!

Onsdag 17. august starter skoleåret opp, og vi gleder oss til å treffe alle elevene våre! Her finner du nyttig informasjon, både til deg som er ny og for deg som kommer tilbake for å fortsette hos oss.   

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Lykke til alle fine VG3-elever!

Onsdag 15.06.22 hadde vi en fin og høytidelig avslutning for alle vg3-elevene våre! Vi er både stolte og takknemlig for at dere har gått hos oss. Kanskje du ser noen kjente fjes på klassebildene?

Vi får aktivitetspark på St. Olav!

Sparebankstiftelsen har innvilget skolens søknad om midler til en Aktivitetspark for aldersgruppen 15+. Vi gleder oss over å dele nyhetene om at elevene våre vil få et spenstig (!) tilbud i utemiljøet.

To fluer i en smekk!

Forrige uke var Vg2-klassene på Salg, service og reiseliv i Oslo på fagdagen sin. Kjempefin tur, lærerikt og mange inntrykk!    

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Endelig kan vi reise på studietur igjen!

Fra 21. – 27. mars var 15 av Nettskolens spansk 3-elever fra 7 forskjellige VGS i Østfold på tur til Granada i Spania. Uken bestod av undervisning, kulturelle aktiviteter og, ikke minst, av å skape minner for livet.  

Søndag 6. februar er det samenes nasjonaldag!

Dagen er felles for alle samer, urbefolkningen i Norge, Finland, Sverige og Russland.   

Skolens informasjonsmøte for foreldre til vg3-elever

Onsdag 24.mars var foreldrene til vg3-elevene samlet til informasjonsmøte om eksamen, vitnemål, utdannings- og karriereveiledning og russefeiring. Her finner du presentasjonen fra møtet.   

Testing erstatter karantene

I forbindelse med nye nasjonale regler, har kommuneoverlegen besluttet å teste elevgrupper eller alle elever ved behov. Dette vil foregå i form av selvtest hjemme. Elevene har fått informasjon gitt av kommuneoverlegen. Dette ligger også på elevenes Teams. Du kan også lese mer i informasjonsskrivet nedenfor.  

Til toppen