Aktuelt

Sarpsborgs barneskoler på innebandyturnering på St. Olav

    En hel dag med fult øs i hallen! Idrettsklassene på Vg3 arrangerte innebandyturnering torsdag 25.11. Høy innsats og stort engasjement fra både våre elever og barneskolene prega denne heldagen i hallen. Klikk deg inn for å se bildeserien fra dagen. 

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Variert og lærerikt

Vi snakker om Fagdager, en hel dag hvor man skal jobbe med ett fag. God planlegging, engasjement og motiverte lærere, kan gjøre disse dagene til noe helt annet enn ordinære undervisningsdager.   

Spennende erfaring

Elevene i 2SRA har vært på opplæring i kurs og konferanse ved Quality Hotell. Det var vellykket for både elever og hotell, og veldig lærerikt!   

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.  

Vi er klare for LITTERATURUKA

Alt starter et sted, og gjerne lenge før det. Frø blir sådd - og spirer når de kjenner at tiden er inne. I Sarpsborg ble det sådd noen litterære frø rett etter krigen. Frø som siden 1949 har spiret og grodd til det vi i dag kaller Litteraturuka Sarpsborg. Norges eldste - og Europas nest eldste litteraturfestival.   

Husk å søke om stipend og lån

Klikk på bildet for å lese mer!  

1STC er på Stortinget i dag

Mange inntrykk, mye læring og tett på stedet og menneskene der viktige avgjørelser blir tatt. En spennende og innholdsrik dag!  

Skole eller Idrett? Vi sier "Ja, takk! Begge deler!"

Ønsker du å ha fokus på både skole og idretten din? St. Olav har et unikt tilbud innen idrett, siden vi er eneste skole i området som også tilbyr et rent toppidrettstilbud. Det betyr at vi har et veldig godt lag av lærere, trenere, og samarbeidspartnere som gir et spennende tilbud til våre idrettselever.  Sjekk ut vårt Idrettstilbud!  Idrettsfag på St.Olav vgs

Til toppen