Aktuelt

Avslutning avgangselever!

Vi ønsker alle våre flotte elever som vi er så stolte av, lykke til videre på ferden. Uansett hva du måtte velge å gjøre videre, håper vi du gjør det som føles riktig for deg!   

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Invitasjon avslutning

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt! Tradisjonen tro, vil vi ha avslutning i skolens aula for avgangselever - med taler, musikalske innslag og utdeling av eventuelle stipender og legater. Se hele invitasjonen med program lenger ned i saken. Velkommen! 

Det gledes!

Etter å ha ventet et og et halvt år på å få reise på tur, var det i går ENDELIG mulig for 3IDA og 3IDB. Hankø-området var målet for turen, og vi har fått bilder av en blid og veldig fornøyd gjeng som storkoser seg i det flotte været.   

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

  Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her .  De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Ny elevrådsleder

På det siste elevrådsmøtet før sommeren ble det gjennomført valg av ny elevrådsleder. Gratulerer, Ellen! Vi har stilt henne noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne, da hun hadde et lite pusterom mellom alt hun gjør i en travel hverdag.       

Gradvis tilbake til normalen

1IDB var forrige uke på kanotur til Børtevann og Langen. Det var veldig hyggelig med kanopadling, lek og kos - en veldig fin tur!   

Skøyter i mai!

I et år uten om det vanlige gjør vi normale aktiviteter på en unormal tid på året.  

Det lønner seg å følge oss på sosiale medier!

Vi har et STORT påskeegg stående her på kontoret nå, som venter på å bli hentet av en heldig vinner!  

Jobb i forbindelse med Valg 2021?

Til høsten er det valg, og Sarpsborg kommune har i den forbindelse behov for medarbeidere i valglokalene. Er dette noe for deg? Klikk på bildet i artikkelen for mer informasjon.      

Til toppen