Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Ny elevrådsleder

Gratulerer som elevrådsleder, Paktaw Hajipouri!             

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Velkommen til skolestart!

  Onsdag 18. august starter skoleåret opp og vi gleder oss til å treffe alle elevene våre! Her finner du nyttig informasjon, både til deg som er ny og for deg som kommer tilbake for å fortsette hos oss. 

Grønt smittevernnivå

 Her finner du info om regler om smittevern, karantene og testing

Valg 2021

I forbindelse med høstens stortingsvalg, har vi hatt valgdebatt og valgtorg for elevene våre. Det har også vært mulig å forhåndsstemme, et tilbud mange benyttet seg av!  

Avslutning avgangselever!

Vi ønsker alle våre flotte elever som vi er så stolte av, lykke til videre på ferden. Uansett hva du måtte velge å gjøre videre, håper vi du gjør det som føles riktig for deg!   

Gradvis tilbake til normalen

1IDB var forrige uke på kanotur til Børtevann og Langen. Det var veldig hyggelig med kanopadling, lek og kos - en veldig fin tur!   

Hva kan du forvente av digital opplæring?

Vår skole er satt på RØDT smittevernnivå denne uken, men vil fra uke 21 være tilbake på GULT smittevernnivå. Hva kan du som elev og foresatte forvente av digital opplæring? 

Til toppen