Aktuelt

Digitalt møte for foresatte til årets avgangselever!

Bidra til at årets avgangselever får en trygg og inkluderende feiring! Vi inviterer til et digitalt møte onsdag 29. mars kl. 19.00-20.15.   

«Den store lærerjakten» er i gang

Flere hundre lærerstillinger er nå utlyst. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Folkemøte: Russefeiring ute av kontroll?

"En arena for mobbing og utestengelse", rådyre russebusser og "en orgie i sex, dop og alkohol". Slik beskriver noen russetiden. Er det på tide å revurdere hele feiringen?   

Informasjon om ferie- og fritidstilbud i Sarpsborg

Det er mange muligheter for å delta på aktiviteter i påskeferien! Sarpsborg kommune har samlet en oversikt over ferie- og fritidstilbud til barn og unge på en egen nettside.  

Elever fra St. Olav kom på 2. plass i fylkesmesterskap

Elever fra VG2 Salg og reiseliv deltok nylig på WorldSkills , som er en konkurranse innenfor salgsfaget. Det konkurreres på ulike nivåer, både i skolemesterskap og ute i lære. St. Olav sine to deltakere ble berømmet med en flott 2. plass. Vi gratulerer så mye til Angelica og Leon!   

Nasjonal grunnutdanning for vektere på timeplanen for SSR

Skoleåret 2022-23 startet St. Olav vgs og Securitas et samarbeid som gir et unikt tilbud til elever som velger sikkerhetsfaget på vg2 på Salg, service og reiseliv. Ukentlig får elevene muligheten som gir dem læreplassgaranti! Les mer om tilbudet i denne artikkelen.  

Foreldrekveld med Mia Landsem

Mandag 6. februar inviterer St. Olav vgs til foreldrekveld med Mia Landsem og hennes foredrag "Trygg på nett".  

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Det nærmer seg elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen. Resultatene fra undersøkelsen blir lagret og brukes av skolen, skoleeieren og de statlige utdanningsmyndighetene for å analysere og utvikle elevenes skole- og læringsmiljø. Resultater fra undersøkelsen kan også bli brukt til forskning, statistikk og lagring i arkiv.  

Til toppen