Aktuelt

Ferie- og fritidstilbud for barn og unge

Sarpsborg kommune har samlet ferie- og fritidstilbud for barn og unge på en egen nettside. Er du nysgjerrig på hvilke tilbud som finnes?  

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Vi ønsker riktig god helg med disse fine bildene!

1IDA har vært på friluftstur til feltspatgruven i Råde fra i går til i dag. Det var fokus på knuter, bruk av kniv og stormkjøkken. I tillegg skulle de lage egen "camp" - der hengekøyer var spesielt populært!   

Skøyter i mai!

I et år uten om det vanlige gjør vi normale aktiviteter på en unormal tid på året.  

Invitasjon avslutning

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt! Tradisjonen tro, vil vi ha avslutning i skolens aula for avgangselever - med taler, musikalske innslag og utdeling av eventuelle stipender og legater. Se hele invitasjonen med program lenger ned i saken. Velkommen! 

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Grønt smittevernnivå

 Her finner du info om regler om smittevern, karantene og testing

Nestleder i Elevrådet!

Gratulerer som nestleder i Elevrådet, Paktaw Hajipouri!             

Forfatterbesøk

På fredag hadde vi besøk av Annette Münch, forfatteren av boka Dropout. Det var VG2 Studiespesialiserende og Salg, service og reiseliv som fikk gleden av å overvære besøket!  

Rødt nivå fra torsdag 16.desember

Regjeringen innfører rødt nivå på alle videregående skoler i fire uker fra torsdag 16.12.21. Her finner du oversikt over hvilke regler som vi nå må forholde oss til. 

Til toppen