Aktuelt

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Jobb i forbindelse med Valg 2021?

Til høsten er det valg, og Sarpsborg kommune har i den forbindelse behov for medarbeidere i valglokalene. Er dette noe for deg? Klikk på bildet i artikkelen for mer informasjon.      

Nyhet!

Nå tilbys elektronisk helsehjelp gjennom elev- og helsetjenesten! Alle lærlinger og elever i videregående opplæring i Viken kan få dette.   

1.mai starter russetiden -Se felles pressemelding

  Russen i Fredrikstad og Sarpsborg får en annerledes russetid i år. Mellom 1. og 17. mai kan russen ta på seg russedressen og gjennomføre koronavennlige russeknute-aktiviteter. Men det blir ikke arrangementer og rulling anbefales ikke. I pressemeldingen finner du informasjon fra russepresidentene, kommuneoverlegene og rektorene.  Pressemelding Russetiden våren 2021

Skole eller Idrett? Vi sier "Ja, takk! Begge deler!"

Ønsker du å ha fokus på både skole og idretten din? St. Olav har et unikt tilbud innen idrett, siden vi er eneste skole i området som også tilbyr et rent toppidrettstilbud. Det betyr at vi har et veldig godt lag av lærere, trenere, og samarbeidspartnere som gir et spennende tilbud til våre idrettselever.  Sjekk ut vårt Idrettstilbud!  Idrettsfag på St.Olav vgs

ENDELIG: Yrkesfag og Toppidrett - Nye muligheter på St. Olav fra høsten

På Salg, Service og Reiseliv - Toppidrett ønsker vi å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning. Endelig kan du få fagbrev og ha fokus på idretten samtidig!

Informasjon om fagvalg for foresatte for VG1-elever

På grunn av smitteverntiltak kan vi dessverre ikke arrangere foreldremøte om fagvalg slik vi pleier. I denne artikkelen finner du som foresatte informasjon om elevenes fagvalg for kommende skoleår.

Avlysing av eksamen: -Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Visste du at vi gir deg mange valgmuligheter på studiespesialiserende?

Som elev på studiespesialiserende på St. Olav, vil du kunne velge mellom en rekke ulike programfag. For oss står dine valgmuligheter i sentrum, slik at du kan sette sammen de fagene som nettopp du interesser deg for. Kanskje du har lyst til å lære kinesisk? Eller hva med Teknologi og forskningslære? Ta en titt på infofilmen om studiespes på St. Olav!

Beredskap og kontaktinformasjon i juleferien

Vi vil ønske alle en koselig julefeiring, selv om den blir litt spesiell i år. Ta vare på deg selv og de rundt deg, så satser vi på at 2021 blir et år fylt med glede, latter, frihet og klemming! Under finner du informasjon om hvordan du kommer i kontakt med ulike personer og instanser om du har behov for det i løpet av juleferien.     

Til toppen