Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Johanne vant "Sammen mot korona" i desember

Sarpsborg kommune publiserte denne uken en artikkel om vinnere av en tegnekonkurranse de gjennomførte før jul. Vår egen Johanne Hammerstad, elev her ved St. Olav, gikk helt til topps!   

ENDELIG: Yrkesfag og Toppidrett - Nye muligheter på St. Olav fra høsten

På Salg, Service og Reiseliv - Toppidrett ønsker vi å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning. Endelig kan du få fagbrev og ha fokus på idretten samtidig!

Informasjon om fagvalg for foresatte for VG1-elever

På grunn av smitteverntiltak kan vi dessverre ikke arrangere foreldremøte om fagvalg slik vi pleier. I denne artikkelen finner du som foresatte informasjon om elevenes fagvalg for kommende skoleår.

Til deg som skal søke om skoleplass neste skoleår!

Alle må søke om skoleplass før hvert skoleår, og inntak til videregående skole i Viken er regulert av en egen inntaksforskrift. I denne artikkelen finner du svar på de spørsmålene du måtte ha.      

Skole eller Idrett? Vi sier "Ja, takk! Begge deler!"

Ønsker du å ha fokus på både skole og idretten din? St. Olav har et unikt tilbud innen idrett, siden vi er eneste skole i området som også tilbyr et rent toppidrettstilbud. Det betyr at vi har et veldig godt lag av lærere, trenere, og samarbeidspartnere som gir et spennende tilbud til våre idrettselever.  Sjekk ut vårt Idrettstilbud!  Idrettsfag på St.Olav vgs

Avlysing av eksamen: -Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.  

Den store lærerjakten 2021

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Lesetips i påsken fra biblioteket

Vi ønsker riktig god påske, og legger ved noen gode tips på bøker du kan låne i påskeferien!   

Tekfors-elever på tur med Nyvigra III

I forbindelse med prosjektet "Frisk Oslofjord" tilbyr Inspiria tokt med Nyvigra III. Tekfors-bruppa på St. Olav var med på dette for litt siden.   

Pysjdag for russen!

Mange behagelige antrekk på skolen i dag, da russen har hatt sin tradisjonsrike pysjdag.   

Til toppen