Aktuelt

Skolemesterskap i Salgsfaget

Elever fra 2SRA Salg og Reiseliv deltok forrige uke på skolemesterskap i Salgsfaget, som ble gjennomført på Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg.   

Invitasjon til informasjonsmøte for russeforeldre og russ 28.3.22

Mandag 28. mars inviterer Ombudet for barn og unge i Viken til et digitalt informasjonsmøte for foreldre til årets russ med russen sin. 

Styreseminar for Vikens elevråd

Fredag 22. april var det samling for respresentanter fra elevrådsstyrer i Viken på Ås videregående skole.   

1. desember

Da var plutselig desember måned her, og klarte noen å gå glipp av det i dag tidlig, da har de vært trøtte!   

Gradvis tilbake til normalen

1IDB var forrige uke på kanotur til Børtevann og Langen. Det var veldig hyggelig med kanopadling, lek og kos - en veldig fin tur!   

Nyhet!

Nå tilbys elektronisk helsehjelp gjennom elev- og helsetjenesten! Alle lærlinger og elever i videregående opplæring i Viken kan få dette.   

1.mai starter russetiden -Se felles pressemelding

  Russen i Fredrikstad og Sarpsborg får en annerledes russetid i år. Mellom 1. og 17. mai kan russen ta på seg russedressen og gjennomføre koronavennlige russeknute-aktiviteter. Men det blir ikke arrangementer og rulling anbefales ikke. I pressemeldingen finner du informasjon fra russepresidentene, kommuneoverlegene og rektorene.  Pressemelding Russetiden våren 2021

Skole eller Idrett? Vi sier "Ja, takk! Begge deler!"

Ønsker du å ha fokus på både skole og idretten din? St. Olav har et unikt tilbud innen idrett, siden vi er eneste skole i området som også tilbyr et rent toppidrettstilbud. Det betyr at vi har et veldig godt lag av lærere, trenere, og samarbeidspartnere som gir et spennende tilbud til våre idrettselever.  Sjekk ut vårt Idrettstilbud!  Idrettsfag på St.Olav vgs

ENDELIG: Yrkesfag og Toppidrett - Nye muligheter på St. Olav fra høsten

På Salg, Service og Reiseliv - Toppidrett ønsker vi å tilby deg som driver aktiv idrett, muligheten til å kombinere din satsing på idrett med en yrkesfaglig utdanning. Endelig kan du få fagbrev og ha fokus på idretten samtidig!

Informasjon om fagvalg for foresatte for VG1-elever

På grunn av smitteverntiltak kan vi dessverre ikke arrangere foreldremøte om fagvalg slik vi pleier. I denne artikkelen finner du som foresatte informasjon om elevenes fagvalg for kommende skoleår.

Til toppen