Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Pysjdag for russen!

Mange behagelige antrekk på skolen i dag, da russen har hatt sin tradisjonsrike pysjdag.   

Beredskap og kontaktinformasjon i juleferien

Vi vil ønske alle en koselig julefeiring, selv om den blir litt spesiell i år. Ta vare på deg selv og de rundt deg, så satser vi på at 2021 blir et år fylt med glede, latter, frihet og klemming! Under finner du informasjon om hvordan du kommer i kontakt med ulike personer og instanser om du har behov for det i løpet av juleferien.     

Koronaforvirra?!? Her finner du råd og informasjon

  Det er mye å holde oversikt over om dagen! Hvis du lurer på noe angående korona, vil vi tipse om kvalitetssikret informasjon. Regjeringen, Utdanningsdirektoratet via ung.no har laget sammenfatninger av spørsmål, råd og veiledning rundt spørsmål om koronasituasjonen, både for foreldre og elever. Du finner linker til dem under.  Informasjon til foreldre om barn og koronavirus (Du finner aktuell informasjon for ungdom litt ned på siden.) Korona og skolen - dette trenger du å vite

Digitalt russestyreseminar ble arrangert denne uken

Dette skoleåret er det muligheter for at det blir en alternativ russefeiring, dette pluss mye mer aktuelt og interessant ble gått gjennom på seminaret.   

Gull til Pasos!

Læreboka Pasos har fått den prestisjetunge BELMA-prisen i gull. Vår spansklærer, Natali Segui Schimpke har vært konsulent for boka. Vi er stolte av å ha en så dyktig medarbeider hos oss!  

«Vart du skræmt no?!?»

Tradisjonen tro har feiringen av Halloween vært godt synlig hos oss. Vi er skikkelig imponert over variasjonen i kostymer i dag! Beste kostyme og Beste gruppe ble kåret, og vi er veldig glad for at det ikke ble særlig mye knep, til tross for manglende knask-utdeling.  Halloween | Fotograf: Eldbjørg Solerød  

Til deg som skal avholde privatisteksamen

Vi vil gjennomfører privatisteksamen de neste ukene som planlagt. Vi ønsker at du som privatist skal oppleve en god og trygg eksamensgjennomføring og vi vil etterstrebe hensyn til smittevern på alle område.  

Husk å søke om stipend!

Har du ennå ikke søkt om stipend? Elever må søke før 15. november hvis de vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.   

Velkommen til skoleåret 2020-21

I år kan vi ønske hele 42 328 elever velkommen til et nytt skoleår i videregående skole i Viken fylkeskommune.    Her finner du diverse info om skoleåret.          

Informasjon og foreldremøter for foresatte på Vg1- Skolestart 2020-21

  Foreldremøter for Vg1 ble gjennomført uke 36. Denne nyhetssaken er nå oppdatert med presentasjonen fra møtene.      I tillegg finner du aktuell informasjon i linker under.

Til toppen