Aktuelt

Skolestart!

Nå er endelig dagen her, som vi håper og tror blir helt magisk! Her er det skolestart-festival, med grilling, sveler, popkorn, lykkehjul og andre morsomme aktiviteter for alle. Velkommen til alle elever, spesielt deg som er ny hos oss.     

Invitasjon avslutning

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt! Tradisjonen tro, vil vi ha avslutning i skolens aula for avgangselever - med taler, musikalske innslag og utdeling av eventuelle stipender og legater. Se hele invitasjonen med program lenger ned i saken. Velkommen! 

Viktig foreldreinformasjon

Vi forstår at det kan dukke opp en del spørsmål rundt innlogging på Visma in School, hjemmeside, koronasituasjonen og elevundersøkelsen. I denne saken følger en god del informasjon som er nyttig for foreldre og foresatte. Filen som ligger på toppen er det absolutt nødvendig at dere leser! Denne blir også sendt med elevene hjem som ranselpost.    

Det lønner seg å følge oss på sosiale medier!

Vi har et STORT påskeegg stående her på kontoret nå, som venter på å bli hentet av en heldig vinner!  

Vi ønsker riktig god helg med disse fine bildene!

1IDA har vært på friluftstur til feltspatgruven i Råde fra i går til i dag. Det var fokus på knuter, bruk av kniv og stormkjøkken. I tillegg skulle de lage egen "camp" - der hengekøyer var spesielt populært!   

Hva skal du bli? Er St.Olav din neste skole?

  Er du et idrettstalent? Har du interesser på tvers av fag? Eller kanskje du har en drøm om å arrangere store festivaler eller idrettsarrangement? På St.Olav finnes det mange spennende tilbud, hvor elevens mulighet til å velge og tilpasse sin utdanning står i sentrum.  Som visjonen vår sier: I sentrum for læring og vekst

Trenger du noen å prate med?

  Sarpsborg kommune har samlet oversikt over tilgjengelige tjenester hvis du trenger noen å prate med i ferien. Du finner den nettsiden her . Vi legger også ved en oversikt med tilleggstjenester. Følg linken (PDF, 150 kB) .  Ikke nøl med å ta kontakt! 

Smittevernstiltak - skoleåret 2020-21

Vi er etter Utdanningsdirektoratets føringer på GULT smittevernnivå. God oppfølging av smittevern er viktig for å hindre at Covid-19 får spre seg ytterligere.        

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

  Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her .  De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Vurdering av karantene for elever

Nærkontakt og karantene - Hvordan gjøres vurderingene?

Til toppen