Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Foreldremøter Vg2 og Vg3 utsettes!

På grunn av den nåværende smittesituasjonen i kommunen, utsettes alle foreldremøter på Vg2 og Vg3. Vi kommer tilbake med ny informasjon så snart det er klart. 

Små, positive gleder i skolehverdagen!

  I dag ble det servert muffins til alle elever og ansatte, noe som ble satt stor pris på!     

Kickoff Toppidrett

Tradisjonen tro, ble det denne uken både fotografert og filmet elever til presentasjon av årets toppidrettskull.   

Smittevernstiltak - skoleåret 2020-21

Vi er etter Utdanningsdirektoratets føringer på GULT smittevernnivå. God oppfølging av smittevern er viktig for å hindre at Covid-19 får spre seg ytterligere.        

Viktig foreldreinformasjon

Vi forstår at det kan dukke opp en del spørsmål rundt innlogging på Visma in School, hjemmeside, koronasituasjonen og elevundersøkelsen. I denne saken følger en god del informasjon som er nyttig for foreldre og foresatte. Filen som ligger på toppen er det absolutt nødvendig at dere leser! Denne blir også sendt med elevene hjem som ranselpost.    

Den kulturelle skolesekken!

Regissør og manusforfatter Marius Myrmel er utdannet ved Nordland kunst og filmfagskole. Han vant Amanda for beste kortfilm for filmen "Frysninger" i 2016, og har flere prisbelønnede kortfilmproduksjoner bak seg. Han var denne uken på besøk på St. Olav, og engasjerte både elever og ansatte!  

Rosa sløyfe-aksjonen 2020

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning.  

Hva skal du bli? Er St.Olav din neste skole?

  Er du et idrettstalent? Har du interesser på tvers av fag? Eller kanskje du har en drøm om å arrangere store festivaler eller idrettsarrangement? På St.Olav finnes det mange spennende tilbud, hvor elevens mulighet til å velge og tilpasse sin utdanning står i sentrum.  Som visjonen vår sier: I sentrum for læring og vekst

Godt nytt år! - Og informasjon om oppmøte etter juleferien

  Vi ønsker alle et riktig godt nytt år! Vi håper alle har hatt en fin juleferie og at man holder seg frisk! I denne arikkelen finner du informasjon om gjeldende smittevernnivå og oppmøteplan for første skoleuke.   

Trenger du noen å prate med?

  Sarpsborg kommune har samlet oversikt over tilgjengelige tjenester hvis du trenger noen å prate med i ferien. Du finner den nettsiden her . Vi legger også ved en oversikt med tilleggstjenester. Følg linken (PDF, 150 kB) .  Ikke nøl med å ta kontakt! 

Til toppen