Aktuelt

Oppdatert informasjon om karantenesituasjon

Sosial isolasjon - Klikk for stort bildeSosial isolasjon Congerdesign/Pixabay  
Sarpsborg kommune legger daglig ut informasjon om karantenesituasjonen på de ulike virksomhetene i kommunen, inkludert de videregående skolene. Du finner siden deres her

De av våre elever og ansatte som er berørte, blir direkte kontaktet av skolen. 

Lesetips i juleferien fra biblioteket

Mange av bøkene i oversikten er tilgjengelig både som papir, E-bok og E-lydbok gjennom bookbites appen: BookBites | Biblioteksentralen (bibsent.no)  Riktig god jul ønskes fra biblioteket!               

Juleminner!

Et par videosnutter fra i fjor, da vi fremdeles var uvitende om hvordan den nye hverdagen vår ville bli... Med en felles dugnad fra alle, oppfølging av smittevern og hvis alle tar de hensyn som er nødvendige og viktige - kan vi håpe på at vi kan gå rundt juletreet igjen i 2021!      Gang rundt juletreet, kjempekoselig - og godt samarbeid for å få det til! Stemningsfylt i en full Sarpsborg kirke.

Da er vi i gang med skolestart 2020!

Med god planlegging følger en god skolestart - vi tror og håper at alt vil gå på skinner disse første dagene. Velkommen til alle sammen! Her kommer en liten bildesamling med diverse glimt fra første skoledag.   

Praktisk informasjon før skolestart

Oppmøte på skolen er obligatorisk fra første skoledag. Dersom du av særskilte årsaker ikke kan møte, må du gi skriftlig beskjed til skolen.   

Hilsen fra rektor

Vi ønsker i disse dager ca 800 nye og gamle elever velkommen til skolestart ved St. Olav videregående skole. Velkommen til oss!    

Til toppen