BLÅ TIRSDAG på St.Olav

Tirsdag, 29. mars farget vi skolen blå! Elever og lærere fra 2SRA samarbeidet med Sarpsborg 08 om en felles kickoff for serieåpningen.  Mange elever hadde kledd seg i blått og de oppmøtte fikk et flott avbrekk i skoledagen med alt fra triksekonkurranser til rap. 

Sikkerhet og administrasjon-klassen var på besøk og omvisning på stadion i høst, og snakket løst om mulig samarbeid etter covid. Så tok 08 kontakt igjen i slutten av februar, og ba om et møte med skolen for å diskutere mulighetene. Lærerne (Gunn og Kristoffer) var i møte på stadion, og ble enige med fotballklubben om et samarbeid.
Elever i vg2-klassene på SSR hadde deretter en brainstorming og kom frem til at «den blå tirsdagen» er en bra måte å lære på. Å lære hvordan man planlegger og gjennomfører et arrangement er en av flere ting i læreplanen på SSR, og hva er vel bedre enn å gjøre dette sammen med en sterk lokal samarbeidspartner som Sarpsborg 08. Her lærer man planlegging, organisering, markedsføring, sikkerhet og samarbeid ved å gjøre noe på ekte.

Etter gjennomført BLÅ TIRSDAG kan vi bare konstatere at det hele ble en suksess! God stemning i skolegården og et flott arrangement gjennomført. Vi fikk se mannekengoppvisning av supporterutstyr og drakter. Det ble avholdt triksekonkurranser og fotballdart. Det var vaffelsalg til inntekt for Kirkens bymisjon. Og jammen fikk vi ikke også en mini-konsert med vår egen Ngoy som hadde laget en ny raplåt for anledningen. 

Vi takker for godt samarbeid med Sarpsborg 08!

Sarpsborg 08-effekter - Klikk for stort bilde
S08 flagg - Klikk for stort bilde
Lapp med invitasjon  - Klikk for stort bilde
To gutter og glassmonter med Sarpsborg 08 effekter. - Klikk for stort bilde
Til toppen